Todorić: "Nećemo dozvoliti da nas neko ponižava!"

Autor: Vladimir Nestorović
nedelja 29.06.2014.
14:12
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor crno-belih nakon osvajanja nove titule šampiona države osvrnuo se na lošu organizaciju domaćeg takmičenja, uprkos trijumfu njegove ekipe.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Tek što je Partizan po trinaesti uzastopni put osvojio titulu šampiona Srbije, klub je napustio kapiten Žofri Lovernj, izostao je poziv za Evroligu, pa su pripreme za narednu sezonu krenule brže i turbulentnije nego što se to očekivalo.

Postavilo se i pitanje oko načina organizacije domaćeg šampionata, kao i uvođenja doigravanja po završetku Jadranske lige, umesto dosadašnjeg F4 turnira, a svoje mišljenje na tu temu izneo je Dragan Todorić, sportski direktor Partizana, a prenosi ga sajt 'Večernjih novosti'.

"Prvo bi sačekali da vidimo domaći rasplet odnosno da li će takmičenje u budućnosti voditi Savez. Ono što se dešavalo u finišu ove sezone, krajnje je nedopustivo i već smo javno izneli stav da ćemo dobro razmisliti koje ćemo korake povući ako se ništa ne promeni na bolje."

"Partizan nikome neće da služi za iživljavanje. Ako smo doživeli ovakvu sudbinu u Evroligi, posle nedodeljivanja vajld karte za kvalifikacije, barem u Srbiji nećemo dozvoliti da nas neko ponižava. Spremili smo paket predloga za predstojeću Skupštinu KSS, ali ne bih unapred o tome pričao. Jedno je sigurno, nećemo sedeti skrštenih ruku dok ostali „rade”."
- istakao je popularni Toša, a zatim i rekao da je Partizan za uvođenje plej-ofa po završetku Jadranske lige.

"Nevezano od našeg polufinalnog poraza, s obzirom da smo toliko puta i dobijali, uvek bi podigli ruku za sistem doigravanja jer je u sportskom smislu mnogo pravedniji od formata završnih turnira." - objasnio je Todorić.

Slažete li se sa njim?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke