Todorić misli da se Cedevita uplašila Partizana?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.03.2017.
23:03
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

''Slučaj špijunaža'' i dalje je aktuelan posle prvog polufinalnog dvoboja Cedevite i Partizana. Ipak, sportski direktor Partizana imao je šta da kaže i o suđenju.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, posle sinoćnjeg poraza Partizana u Zagrebu (83-76), trener Partizana Aleksandar Džikić je otkrio da je imao utisak kao da je neko iz Cedevite gledao trening Partizana pred utakmicu, što je na neki način i potvrdio Veljko Mršić, dodajući da je njegov pomoćnik samo ''provirio'' na nekoliko minuta.

Takođe, trener Cedevite se branio i rečima da i u ''Pioniru'' ima kamera i da i drugi rade takve stvari.

Komentarišući ovaj postupak Zagrepčana, sportski direktor Partizana Dragan Todorić smatra da je razlog za to - strah u Cedeviti od Partizana.

''Stvarno mi je nepoznato da u 'Pioniru' ima kamera. Nismo nikad koristili to, jer nije sportski gest. Pa danas, u vremenu kada vam je doostupan kompletan skauting na računarima i to na 'jedno dugme', ne vidim zašto bi se neko služio 'provirivanjem'.

Mislim da taj dolazak pomoćnika na naš trening pokazuje da se Cedevita uplašila.

Čudi me da, na kraju, Mršić iz cele ne baš prijatne situacije, nije pokušao da se izvuče, nego je u objašnjavanju šta se desilo, a priznao je da su 'provirivali', želeo da prebaci krivicu na nas'',
izjavio je Todorić, a prenose ''Novosti''.

On je svestan slabosti koje su crno-beli pokazali u ovom meču, ne želi da umanji pobedu rivala, ali ima primedbu i na jednog od arbitara.

''Retko kad pričam o sudijama, ali je evidentno da je ovaj meč za Mitrovskog bio preveliki zalogaj. Jadransku ligu krasi i zaista niz sjajnih arbitara, pa mi se čini da je rano za njega da sudi najvažnije utakmice u takmičenju. Naravno, ovim ne želim da umanjim pobedu Cedevite''
, naglasio je Todorić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
M_85
Monday, 20.03.2017
11:43

I opet Partizan po starom. Uvek je neko drugi kriv kad Partizan gubi utakmice.

avatar
babaroga
Monday, 20.03.2017
08:49

E ako Toza kaze da to nije sportski onda je sigurno tako. Covek je olicenje korektnosti i posebno lojalnosti. Evo pitajte Dula ako ne verujete.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.03.2017
01:21

Pusti ti Mitrovskog, bolje objasni ljudima zasto si dao onako glupu izjavu u najgorem mogucem trenutku po tim i dokle je stigla istraga o trovanju nasih igraca?!

avatar
Kladionicar
Monday, 20.03.2017
00:16

Nisu vas oni dobili zato sto su virili nego zato sto ste odigrali ocajno prvo poluvreme. Ali imate jos 2 utakmice do kraja serije. Srecno, pa da se gledamo u finalu!

avatar
ugaseni zivoti
Monday, 20.03.2017
00:11

Uplasila?Pa ta cedevita vas ove sezone svaki put dobila rutinski.