To je ta Zvezdina lakoća pobeđivanja...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.03.2015.
20:40
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde Telekom se polako vraćaju u onaj pobednički ritam koji ih je krasio u najvećem delu aktuelne sezone. Večeras u ''Pioniru'', lak posao za crveno-bele protiv valjevskog Metalca.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Posle velike pobede u Evroligi nad slavnim Makabijem u ''Areni'', ekipa Dejana Radonjića večeras je bila ubedljiva i u ''Pioniru'' protiv odlične ekipe Metalca, u 24. kolu ABA lige.

I bez Markusa Vilijamsa i Bobana Marjanovića u igri, beogradski crveno-beli su večeras slavili sa 82-59 i pokazali da ih evroligaški duel sa aktuelnim prvakom Evrope nije previše umorio.

Zvezda je već u prvoj četvrtini stvorila veliku, dvocifrenu prednost, posle čega joj je ostalo da ubedljivu prednost rutinski održava.

Radonjićevim pulenima je to, naravno, uspelo, a crveno-beli su svoje navijače ''častili'' i atraktivnim poenima, poput pogotka Stefana Jovića sa pola terena.

Na poluvremenu, Crvena zvezda Telekom je imala 16 poena prednosti (48-32), u nastavku je smanjila gas, ali nije dozvolila gostima iz Valjeva ni u jednom trenutku da se rezultatski približe.

Ovakav razvoj događaja omogućio je treneru Zvezde Dejanu Radonjiću da ukaže priliku svim raspoloživim igračima, među njima i mladima Kaplanoviću, Rebiću, Radanovu.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde Telekom bio je Čarls Dženkins sa 16 poena, koliko je upisao i Majk Cirbes.

Kod gostiju, jedini ''dvocifreni'' bio je Malešević sa 13 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markо Đorđević
Sunday, 08.03.2015
21:44

Odlicno je sto su odmorili Boban i Vili. Nema potrebe da igraju ove utakmice da se ne daj Boze neko povredi.nPozdrav za sve Bobijeve kriticare koji pisu da on ima samo visinu i da je dominantan samo zbog toga. Vranes je jos visi danas je bio dominantan protiv Tejica samo. Kada ga preuzme Cirbes, ne vidi se. Uz to, Cirbi ga je sahranio u napadu. Dokaz koliko je Bobi napredovao za ove dve sezone. Danga odlican u sutu za tri, Djenka vodja na terenu, Jovic mozak ekipe. Divno je gledati ovakvu Zvezdu kako se igra na terenu. Podrska i za malog Radanova. Lep alley up za Dangu. Brutalna kucanja Cirbija i Kaline takodje. Sve u svemu, fina partija, u laganom ritmu. Sada sledi duel sa Galatom koji treba da dobijemo. Napred Zvezdo !

avatar
sashki
Monday, 09.03.2015
01:30

Bobije slobodna bacanja su Na nivou NBA lige.