To je ono što je trebalo Zvezdinim košarkašima pred finale!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.04.2017.
15:42
Izvor: Sportske.net

Podrška navijača ne izostaje ni u dvorani, ali ni van nje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kako smo objavili ranije, košarkaše Crvene zvezde mts je na Aerodromu Nikola Tesla sinoć sačekalo veliko iznenađenje, po povratku iz Istanbula.

Zvezda je na zvaničnoj klupskoj Fejsbuk stranici objavila snimak sa Aerodroma, kada je veća grupa njenih navijača pozdravila svoje heroje nakon neverovatne sezone u Evroligi, 16 pobeda u 30 utakmica i podržala ih pred odlučujuće, finalne utakmice u ABA ligi.

Zajedno sa našim košarkašima vratili su se i Predrag i Aleksa, koji su bodrili crveno-bele u Istanbulu zahvaljujući Zvezdi, Turkish Airlines-u i partneru kluba IDEA, tužni zbog rezultata, ali puni utisaka posle nezaboravnog putovanja i druženja sa prvotimcima KK Crvena zvezda.

U prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 09.04.2017
18:24

Ovo je nesto sto drugi nikad nece imati, ovo je istinska ljubav prema klubu. Smisao citave sportske price je upravo ovo, za Zvezdu navijaju, i verno je prate, deca, mladi, starija gospoda, citave porodice...na utakmicama vesela atmosfera, radost i ljubav prema svom timu, u publici mnogi ljubitelji kvalitetne predstave, tu se nadju drugi postovani sportisti, i razni poznavaoci i strucnjaci iz sveta sporta i kosarke, razni ljubitelji ove umetnosti kao i naseg tima. Velika armija ljudi navija za Zvezdu svim srcem, vole iskonski svoj klub, prate i bodre taj grb, te boje i sveto ime, tim koji je simbol nase zemlje, ponosni nas predstavnik u Evropi. Ovde nema uopste mrznje prema drugima, niti promil kompleksa ili frustracija, ovo su sve normalni ljudi, vuceni emocijama, vaspitani ispravno, uceni pravim vrednostima. Svaka cast ovim ljudima koji su docekali nase junake, heroje nacije, koji su svojim potezima odusevili, ginuli i svim se srcem borili. Oni su se povredjivali, nedvosmisleno za klub i uspeh nase zemlje, po cenu preloma bacali, bez kajanja krvarili. Nista manje nije ni trebalo, jer su Zvezdini borci svakog Srbina ucinili ponosnim, nakon strahovito impresivne sezone, koju su nesrece sprecile da bude jos ubedljivija, sezona koja ce se svakako dugo pamtiti. Ovo je Zvezda, Zvezda je emocija, i sijace vecno, dok je nase zemlje, Zvezdasa i normalnih ljudi, vaspitanih kulturno, sa ispravnim kodeksom ponasanja i razmisljanja, poput ovog malog Zvezdasa sa snimka, iz srecne Zvezdaske porodice. Zajedno idemo u nove pohode, svakim danom sve smo jaci, brojniji, iskusniji i bolji. Zvezda je vecna dok su joj deca verna, dok je Srba i Srbije. Idemo dalje, osvojicemo sve.

avatar
Sunday, 09.04.2017
15:52

Bolja atmosvera na aerodronu nego protiv Olinpijakosa u konbank areni. Tusmo i ispali iz Dogus lige.

avatar
Markо Đorđević
Sunday, 09.04.2017
15:51

Volim ove momke kao rodjeni da su mi. Ostavili su srce na terenu, to je sve sto smo mogli da trazimo od njih.

avatar
Sunday, 09.04.2017
15:50

Bolja atmosvera na ajerodromu nego protiv Olinpijakosa u Konbank ar

avatar
ugaseni zivoti
Sunday, 09.04.2017
15:50

Bravo ovako se docekuju Vojska Dejana Radonjica.

avatar
marecareee
Sunday, 09.04.2017
15:44
avatar
Dado35
Sunday, 09.04.2017
15:44

😂😂😂slavlje za 9 mesto...e zato ste vi samo komšija mali...EUROLEAGUE CHAMPION 1992,4 ×FINAL FOUR EUROLEAGUE I NAJTROFEJNIJI KLUB PARTIZAN BELGRADE INSTITUCIJA

avatar
ugaseni zivoti
Sunday, 09.04.2017
15:57

Imas komplekse druze

avatar
Sunday, 09.04.2017
15:59

Vidi malo dolijje naslov ode Celta iz Viga. To isto je ostalo od vas.