Teža povreda za Srbina iz Manrese

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.02.2016.
17:24
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš Miloš Milisavljević doživeo je težu povredu desne noge zbog koje će pauzirati između tri i četiri meseca.

nba.com
nba.com

Povezane vesti

Košarkaški klub Manresa potvrdio je da je srpski plejmejker Miloš Milisavljević doživeo prelom desne potkolenice i da ga čeka duža pauza.

Srpski internacionalac povredio se na startu jučerašnje utakmice sa Gran Kanarijom nakon sudara sa protivničkim igračem.

Bivši član Santa Kruz Voriorsa nije ulazio u igru do kraja meča, a naknadnim pregledima potvrđeno je da je doživeo prelom desne potkolenice.

Na zvaničnom sajtu Manrese stoji da je operacija zakazana za ponedeljak i da srpskog košarkaša čeka najmanje tri do četiri meseca pauze.

Podsećamo da je Miloš Milisavljević stigao u Manresu početkom godine, tačnije 11. januara i potpisao kratkoročni ugovor ali posle ovako teške povrede ne treba očekivati njegov ostanak u španskom klubu.

Miloš Milisavljević je pred Svetsko prvenstvo u Španiji dobio poziv selektora "A" reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića ali ga je i tada povreda sputala u borbi za mesto u nacionalnom timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke