Teška pobeda Fenera nad Cedevitom, Srbi nezapaženi

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 28.01.2016.
21:15
Izvor: Sportske.net

Ekipa Cedevite propisno je namučila favorita u današnjem meču u Istanbulu, ali nije uspela da slavi.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Fenerbahče je savladao Cedevitu u okviru 5. kola Top 16 faze Evrolige rezultatom 86:73, mnogo teže nego što vam to ovaj rezultat govori.

Ekipa Željka Obradovića je dobila prvu četvrtinu sa veoma ubedljivih 27:12, a nakon toga su svi očekivali da Fener nastavi sa takvom igrom.

Ipak, ekipa iz ABA lige se probudila, uspela da do kraja prvog poluvremena smanji na -7, što je bilo podnošljivo za trenera Mršića.

Držali su prednost domaći sve do kraja treće četvrtine, kada je Cedevita uspela da se u potpunosti vrati u meč (62:61) koševima Vokera i Gordića.

Nisu se dali domaći, prednost je ostajala na njihovoj strani uprkos žestokim napadima gostiju, a kada je Luiđi Datome pogodio trojku za 78:70  na 4 minuta do kraja sve je bilo dosta jasnije.

Voker je održavao Cedevitu u životu u ovoj utakmici, ali su izabranici srpskog trenera uspeli da održe prednost do samog kraja i da slave zasluženu, petu pobedu u isto toliko mečeva.

Datome je imao 19 poena, Judo 17, dok su Srbi bili nezapaženi,Bogdan je postigao 5 poena, Kalinić je imao samo dve asistencijetokom ovog duela.

Sa druge strane, Bilan i Vajt su bili najbolji sa po 13poena.
Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lakipfc
Thursday, 28.01.2016
22:33

Bogdan i bljesne s vremena na vreme,al Kalina se raspada....

avatar
Stefaninho
Friday, 29.01.2016
02:42

Kalina je kraljina, evo reci cu ti zasto, decko se razbije od alkohola, ode ujutru na trening, trci kao bolestan da se otrezni, jedino gde je stvarno dobar je skok, ostalo je 0, samo je imao srece do sad.