Tepićeva završnica - Da li je moglo bolje?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.11.2014.
09:19
Izvor: Sportske.net

Prvotimac Partizana Milenko Tepić promašio je šut za produžetak u duelu sa Crvenim Oktobrom. Obično se u takvim situacijama ne zamera igračima koji uzmu šut ali, složićete se, Tepić ima razloga da se zapita "šta je hteo".

Beta/AP Photo/David J. Phillip
Beta/AP Photo/David J. Phillip

Povezane vesti

Košarkaši Partizana NIS upisali su četvrti uzastopni poraz u Evrokupu ali su kao i pre nedelju dana bili blizu trijumfa.

Još jedan "tesan" poraz dodatno će uticati na samopouzdanje izabranika Duška Vujoševića a kada se uzme u obzir način na koji je propuštena šansa da se izbori makar produžetak jasno je da crno-beli baš nemaju sreće.

Upravo je manjak samopouzdanja uticao na to da Milenko Tepić krene ka košu ili uzme šut "sa kapice" pet sekundi pre kraja i tako pokuša da donese svom timu izjednačenje.

Umesto toga Tepić je krenuo unazad, potom je zakomplikovao situaciju i na kraju šutirao iz nezgodne pozicije preko ruke čuvara.

Jasno da je nama koji nismo na terenu lakše da postavljamo pitanje zašto je akcija završena na ovaj način ali se čini da je igrač sa Tepićevim iskustvom morao da odreaguje bolje u datim okolnostima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke