Tepić: "Pehar je samo predmet, slavimo ono što radimo na terenu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.06.2014.
00:06
Izvor: Sportske.net

Jedan od najiskusnijih prvotimaca Partizana Milenko Tepić konstatovao je da mu nije krivo što su naviječi Zvezde ukrali pehar je su on i saigrači slavili svoj učinak na parketu.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaši Partizana NIS savladali su Crvenu zvezdu Telekom u četvrtom susretu finalne serije plej-ofa i tako odbranili titulu prvaka Srbije.

Prvotimac Partizana Milenko Tepić ocenio je da je poslednja utakmica finalne serije bila "jako dobra" i da je dostojna finala.

"U produžetku dobija ekipa koja prva da koš ili veže dva. Jako mi je drago što smo uspeli da osvojimo, ove tri zaista fer i korektno. I što se tiče navijanja i nas igrača na terenu. To je nešto što nas ispunjava. Srećni smo što smo dobili, ali i da je Zvezda dobila, ne bi bilo nezasluženo", rekao je Tepić.

Pobednički pehar na kraju utakmice završio je kod navijača Zvezde koji su ga ukrali. Tepić je posle svega konstatovao da nema problem sa time.

"Pehar je nešto opipljivo, a ono što smo mi uradili igrom i na terenu je ono što mi slavimo. Žao mi je što je ukraden na ovaj način...", rekao je Tepić, a Vujošević se nadovezao da je "bolje da je ukraden na ovaj način nego drugačije".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke