Teodosić: "Svi se nadamo dobrom rezultatu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.09.2015.
15:10
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić poručio je pred polazak u Berlin da su svi članovi nacionalnog tima optimisti kada je predstojeće Evropsko prvenstvo u pitanju.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije u četvrtak kreće put Berlina gde je očekuje učešće u grupnoj fazi Evropskog prvenstva koje se pored nemačke prestonice održava još u Rigi, Zagrebu, Monpeljeu i Lilu.

Kapiten našeg nacionalnog tima i prvi plejmejker "Orlova" Miloš Teodosić rekao je da svi članovi ekipe veruju u uspeh i optimistično gledaju na predstojeće učešće Srbije na kontinentalnoj smotri.

"Krećemo na prvenstvo gde svi očekujemo da pružimo dobre partije. Svi smo optimisti i sve se nadamo dobrom i povoljnom rezultatu. Selektor je na kraju jednog od poslednjih treninga rekao da nije video da je neka ekipa trenirala sa ovolikom voljom i željom za uspehom i verujem da ćemo to pokazati i na šampionatu" kazao je Teodosić.

Prvotimcu moskovoskog CSKA pripala je odgovornost i čast da u nacionalnom timu nasledi Nenad Krstića i ponese zvanje kapitena.

"Prvo takmičenje kao kapiten i izuzetna mi je čast što ću predvoditi ovu grupu momaka" kratko je prokomentarisao Teodosić tu činjenicu.

Prvu utakmicu na šampionatu Evrope Srbija igra u nedelju protiv Španije a snage će u okviru grupe "B" odmeriti još sa selekcijama Nemačke, Islanda, Italije i Turske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke