Teodosić: "Sklopim oči i vidim samo jedno..."

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.09.2016.
10:47
Izvor: Sportske.net

Plejmejker moskovskog CSKA Miloš Teodosić otkrio je o čemu mašta uoči početka nove sezone i koji će mu biti ciljevi nakon uspešnog leta sa reprezentacijom Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić vratio se klupskim obavezama nakon što je sa "Orlovima" osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, a uoči početka nove sezone govorio je o ciljevima koje želi da dostigne sa ekipom CSKA.

Moskovljani su u prethodnoj sezoni stigli do titule prvaka Evrope što je Milošu Teodosiću bio prvi trofej u Evroligi.

"Trener Itudis mi je rekao da ga slušam, da Evroligu možemo da osvojimo samo ako se držimo zajedno. Verovao sam u njegove reči i bio je u pravu! Sada mi je teško da mu obećam bilo šta, mogu samo da kažem da ću uraditi sve što od mene bude tražio tokom predstojeće sezone" kazao je Teo.

Nova sezona donosi i drugačiji format takmičenja pošto više nema grupne faze već se igra ligaški sistem što znači da svaki tim u regularnom delu treba da odigra 30 utakmica.

"Tačno je da je pritisak na nama nakon što smo osvojili Evroligu. Znamo da nas čeka još teži posao jer svi žele da se domognu završnice. Biće nam mnogo teže pošto će protivnici biti jako motivisani da se domognu fajnal-fora. Svi žele trofej" dodao je Teodosić.

Srpski plejmejker ne krije da će u novoj sezoni imati samo jedan san.

"Sklopim oči i vidim samo jedno - kako uzimamo drugi uzastopni trofej u Evroligi. To je moj san, a nema mnogo onih koji su ostvarili takav uspeh" zaključio je Teodosić.

Novu sezonu u Evroligi košarkaši moskovskog CSKA počinju 13. oktobra duelom sa Galatasarajem u dvorani "Abdi Ipekči" u Istanbulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Seva7
Monday, 12.09.2016
15:54

Teo kao i Sako, sklapa oci i vidi :-D

avatar
Делија_момак
Monday, 12.09.2016
16:26

И јасно види :-D

avatar
mosala1983
Monday, 12.09.2016
14:26

I ja sklapam oci I vidim samo jedno da igram NBA ligu a onda se probudim I shvatim da sam Samo sanjo I kazem sebi bolje bre prvi u selo moje nego zadnji medj ti ameri.

avatar
koki
Monday, 12.09.2016
14:17

A, reče li ti, čoveče, da ćeš, ako osvojiš Evroligu, doći u Zvezdu bez obzira na sve drugo!!!???

avatar
Sad il\' nikad!
Monday, 12.09.2016
19:22

Apsolutno to nikada nije izgovorio , to sto se pise po Blicu i Kuriru su budalastine a Teo nikada nista nije obecao vec je rekao da ce do kraja karijere VEROVATNO obuci Zvezdin dres a da li ce to biti za jednu , tri ili pet godina zavisi od njega , CSKA i naravno Zvezde.

avatar
FAUWEBUBA
Monday, 12.09.2016
12:31

Umesto da sanja kako osvaja trofej sa Zvezdom... on...

avatar
MAX-BET Tips
Monday, 12.09.2016
10:57

Srecno Carobnjaku !

avatar
Monday, 12.09.2016
10:47

Bolje ti sanjaj Evropsko prvenstvo...