Teodosić se ne ljuti na Delije: ''I ja bih sebi zviždao da sam na tribinama!''

Autor: Milovan Longinov
sreda 28.12.2016.
11:49
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Miloš Teodosić će se ponovo vratiti pred navijače Crvene zvezde.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Kapiten reprezentacije Srbije očekuje još jednu paklenu atmosferu na gostovanju u Beogradu i podseća da se nikad neće ljutiti na zvižduke Delija, pošto je to sve normalno.

CSKA je prošle sezone u tri navrata pobedio Zvezdu, a jednom i u Beogradu, kada je Teodosić takođe doživeo buku Delija.

''Nisam se ljutio ni tada, neću sigurno ni sad, šta god da bude. Iskren da budem, da sam na tribinama, ja bih prvi zviždao svakom protivničkom igraču i navijao protiv bilo koga, a u korist mog tima. To je normalno i ja nemam problem sa tim'', priznao je Teodosić, a prenosi Informer.

On je ponovio da mu nikada nije lako da igra protiv Crvene zvezde, za koju navija od malih nogu.

"Poznato je moje navijačko opredeljenje i zbog toga ovi trenuci nisu laki za mene. Međutim, to neće uticati na moju igru. Ja sam prvenstveno profesionalac, pa tek onda navijač", ističe Teo.

CSKA je lider na tabeli Evrolige sa skorom 12-2, dok Zvezda ima 6-8.

"Uvek ima mesta iznenađenjima u košarci, u to smo se mnogo puta uverili. Zato se ne zanosim mnogo činjenicom da smo apsolutni favoriti. Košarkaši Zvezde će sigurno biti dobro spremni za ovaj duel. Igraće pred punom halom i očekujem da budu posebno motivisani. U odličnoj su formi i sigurno će tražiti način da nas pobede", istakao je Teodosić.

Meč 15. kola Evrolige Crvena zvezda – CSKA na programu je u četvrtak od 19 časova u Kombank areni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 28.12.2016
16:39

Teo je jedan od nas, i cak da izdominira sutra to nece promeniti tu cinjenicu. On je obecao da ce doci, i zaigrace za 3-4 puta manje od svoje trzisne cene. Rekao je pre svega da ce doci u voljeni tim, ne kada propadne i bude istrosen igrac, vec kada bude bio i dalje sposoban za odlicne partije i velika dela. Ukoliko dodje sledece sezone bice ikona, a buduci da je malo stariji za Nba, to uopste nije nerealno. Ovi mecevi sa Cska su uvek teski za mnoge, to je najbolji u Evropi i najomiljeniji tim mnogih Zvezdasa uz Olympiakos. Neka sutra Teo postigne 30poena, ali neka Zvezda pobedi. Bice to u svakom slucaju odlican mec sa sampionom Evrope koji ce da se pamti.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 28.12.2016
19:32

Sto je kasno za Teodosica za NBA? Tek mu je 29, 30 godina, pa Pridjoni je otisao za 34, 35 godina i za van Americkog pleja je imao pristojnu rolu (za 5 godina u NBA je prosecno igrao 17 minuta valjda). Druga stvar je da li on zeli da bude role player (malo po americki), ili da ima vanziju ulogu, ako zeli da ima vazniju ulogu u timu, postavlja se pitanje da li mu fizicke predispozicije dozvoljavaju to, kosarkaski IQ poseduje i kvalitet. Po meni za Teodosica, zbog njegovog mentaliteta je bolje da ostane u Evropi i bude bog ko Spanulis, ili DIjamandidis pre, pa ako treba nek dodje i u Zvezdu za sezonu, dve, ako izgubi zelju da igra za CSKA vise, jer ako uzme jos jednu EL, ja nevidim svrhu njegovog igranja vise tamo, ako naravno izuzmemo platu(novac).

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 28.12.2016
20:47

Upravo to i kazem, ima 30 i kao takav ne bi imao bitniju ulogu tamo, snage svakako ima sve manje, a nije poznat po fizickim predispozicijama da je nesto posebno. Ne treba da ide tamo ako ce da ga tretiraju lose, a mnogo zavisi od tog tretmana i poverenja trenera i kluba. Mislim da se nakupio on novca, tako da mu je bolje ovde...

avatar
Petar Petar
Wednesday, 28.12.2016
16:20

Teo je navijac Zvezde, i sve je to OK, samo ne kapiram potrebu novinara da se on predstavlja kao da je najveca legenda tog kluba a covek nije ni minut odigrao za njih. Stvarno nejasno. Da li ce mu zvizdati navijaci? A sto ne bi? Cime ih je on konkretno zaduzio na klupskom nivou?Kad bi neko samo citao kako se pisu vesti o njemu pomislio bi da je ceo svoj zivot igrao u Zvezdi. Decko je navijac i to je to, znaci na istoriju KK Zvezda je imao uticaj kao i bilo koji covek od 20 hiljada koliko ce ih biti u Areni. Stvarno nejasno.

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 28.12.2016
19:05

Zato sto je uvek bio dosledan i jasno je stavio do znanja da mu je Zvezda u srcu. Iz razloga sto je on najbolji igrac Evrope sada i nas kapiten reprezentacije, veliko kosarkasko ime, koje je obecalo da ce zaigrati za Zvezdu u svojoj punoj snazi, a ne na sportskoj samrti, a pritom igrace za cak mozda i 5 puta manju platu, jer je on nedostizan za nas, strasno skup. -Iz tih razloga je on medijski malo forsiran, jer je covek legenda reprezentacije i bice legenda Zvezde u buducnosti, i to je samo pitanje trenutka, a sada mora da igra protiv voljenog kluba.... Jasno je, samo treba drugacije gledati na to.

avatar
Pic.usti zamugljao!
Wednesday, 28.12.2016
23:24

Pa sto ga gadjate casom-flasom vode i psujete (you tube) kada ce za 4-5 godina kada ne bude bio na igrackoj samrti,da postane vasa legenda?!

avatar
Leks Lutor
Wednesday, 28.12.2016
16:19

bila bi velika sramota za Srbiju da se zvizdi Teodosicu kad igra protiv bilo kog naseg kluba

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Wednesday, 28.12.2016
12:50

A da li bi se(be) gadjao casom? :-D

avatar
Pic.usti zamugljao!
Wednesday, 28.12.2016
15:00

Nikada mi nece biti jasno zasto se utakmica prekida i preti se Partizanu kada navijaci psuju filip must play ,a kada su to radili navijaci dive kada je igrao za njih,onda nikom nista?!nIsto tako kada se pljuje i gadja mokracom vlade jovanovic,vredja Vujosevic,Dzikic,Dzikiceva majka...onda nikom nista,a kada se to radi Pesicu,Gurovicu,Sefu za razvoj Kosova,onda se preti praznjenjem tribina i novcanim kaznama?!

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Wednesday, 28.12.2016
15:54

Upotrebicu odgovor koji je meni juce poslat:-D, slihtanje zvezdasima. Nikad reda u ovoj drzavi...