Teodosić: "Ovo baš boli..."

Autor: Beta Beta
subota 19.09.2015.
00:07
Izvor: Beta

Naši igrači složni da nisu dobro igrali večeras u Lilu

BETA/AP Photo/Michel Euler
BETA/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić kazao je da je poraz od Litvanije u polufinalu Evropskog prvenstva teško pao njegovom timu

"Jako težak poraz, poraz koji boli. Nismo odigrali kako je trebalo da odigramo početka. Počeli smo prenervozno, nije trebalo to da dozvolimo, trebalo je da igramo kao što smo igrali ranije utakmice. Nisu oni nas iznenadili, iznenadili smo sami sebi kako smo igrali. To ne znači da se nismo borili, da nismo dali sve od sebe, ali nismo odigrali kako treba", rekao je Teodosić novinarima u Lilu.

Litvanija se plasirala u finale pobedom od 67:64, a Srbija će se boriti za bronzanu medalju protiv domaćina Francuske

."Moramo naći snage, želimo tu medalju", kratko je rekao Teodosić.

Nemanja Nedović se složio da je ekipa bila previše nervozna.

"Sve je bilo protiv nas, ovo je težak poraz, ali treba da se borimo za bronzu. Oni su uticali na našu igru, ali misllim da smo nervozno ušli u meč, bili smo opterećeni...nismo dobro igrali
", rekao je Nedović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 19.09.2015
09:58

Ja bih dao godinu zivota samo da igramo to finale

avatar
3x3
Saturday, 19.09.2015
09:20

Jasno i sasvim normalno je bilo da je Bogdanovic zeleo samo najbolje. Ali on ceo turnir igra katastrofalno. Bek od kojeg smo ocekivali da bude mozda i nas najbolji strelac na turniru ne uzima dovoljo suteva kada ima priliku za to, ali zato pali redovno kad je igrac ili uz njega ili sa metar ili dalje od trojke. Zanemaricemo ceo turnir jer smo pobedjivali, sada je bitna partija posle koje smo ostali bez prilike za zlato. Katastrofalan ucinak je imao na ovoj utakmici, ali je i dalje pokusavao. Nisu njegove lopte izlazile iz kosa, pa ga cekamo da prodari, vec je promasivao kos u stranu. Ali je i dalje trosio lopte. Teodosic nam je pored svega dao nadu onom neverovatnom trojkom i umesto da on uzme i poslednji sut, mi imamo Bogdanovica koji se kao malo dete zalece i baca loptu ko zna gde i gubimo utakmicu. Naravno da ga trebamo kriviti jer kriv jeste. Da je zeleo najbolje, takodje je istina, ali je zabrljao i to je cinjenica.

avatar
Petar Jege
Saturday, 19.09.2015
16:10

Po tebi se sad sve svodi na taj poslednji napad i Bogdanovu grešku. A cela ekipa je igrala očajno, mnogo izgubljenih lopti, loš šut iz igre, očajan za tri. Čoveče pa mi smo slobodna bacanja šutali 70 %.

avatar
3x3
Monday, 21.09.2015
09:41

Ne poslednji napad, Bogdanovic je odigrao katastrofa partiju. Msm, generalno je bio prosecan ceo turnir, ali se od njega ne ocekuje da bude prosecan, tako da je debelo podbacio. Jedva je mogao obruc da pogodi kada je sutao.

avatar
StefaNN
Saturday, 19.09.2015
02:47

Krivo mi je sto smo mnogo jaci, da je Bobi jos igrao dobili bi ih sa 15 razlike. Jednostavno nije nas htelo, promasili smo mnogo otvorenih trojki, previse forsirali sut za tri. Steta.

avatar
Amar Zo
Saturday, 19.09.2015
01:10

Glavu gore , ponosni smo na vas

avatar
Делија_момак
Saturday, 19.09.2015
00:26

Много, брале. Али то не умањује чињеницу да смо препоносни на вас и да сте наш понос.