Teodosić: "Osećam posebnu vrstu pritiska"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.12.2016.
21:16
Izvor: Sportske.net

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i plejmejker moskovskog CSKA priznaje da pred duel sa Crvenom zvezdom mt:s oseća poseban pritisak i da na isti način i njegovi saigrači ulaze dočekuju sutrašnji meč.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Veliki košarkaški spektakl zakazan je za četvrtak od 19 časova u beogradskoj "KombankAreni" pošto će aktuelni šampion Srbije i regionalne ABA lige ugostiti prvaka Evrope.

Košarkaši moskovskog CSKA već su doputovali u Beograd, a prva zvezda tima Miloš Teodosić priznao je da se uvek obraduje mečevima sa Crvenom zvezdom mt:s.

"Uvek je zadovoljstvo vratiti se u Beograd i igrati pred Zvezdinim navijačima. Ovo je vrsta pritiska koju volim i koju voli čitava ekipa" kazao je Teodosić.

Sutrašnji duel Crvene zvezde mt:s i moskovskog CSKA biće prvi koji će dva tima odigrati u tekućoj sezoni. Radi se o timovima koji su minulog proleća odmerili snage u plej-ofu Evrolige.

"Imamo puno poštovanje za Zvezdu, svesni smo da su već savladali neke kvalitetne protivnike, a duel sa nama dolazi nakon trijumfa nad Real Madridom. Spremni smo za težak meč i daćemo sve od sebe da 2016. godinu okončamo pobedom" konstatovao je Teodosić.

Moskovljani u sutrašnji meč ulaze sa zvanjem aktuelnog prvaka Evrope ali i lidera na evroligaškoj tabeli sa 12 pobeda i samo 2 poraza nakon 14 odigranih utakmica.

Ekipa Dejana Radonjića na svom kontu ima 6 pobeda i 8 poraza, a duel sa "Armejcima" biće poslednji koji će puleni Dejana Radonjića odigrati u 2016. godini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke