Teodosić: "Nisam na društvenim mrežama, zatvorite lažne profile"

Autor: Beta Beta
petak 23.10.2015.
14:41
Izvor: Beta

Srpski reprezentativac Miloš Teodosić objašnjava najnovije spekulacije i priče koje su se prošitile društvenim mrežama.

BETA/BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/DS
BETA/BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/DS

Povezane vesti

Košarkaš CSKA iz Moskve Miloš Teodosić rekao je danas da nema profile na društvenim mrežama i zamolio one koji su ih otvorili na njegovo ime, da ih zatvore.

"Obaveza mi je kao javne ličnosti da obavestim medije i javnost da nemam profil, nalog ili nešto slično ni na jednoj društvenoj mreži. Sve što se na društvenim mrežama nalazi a potpisano je mojim imenom nisu moji stavovi ili mišljenja", rekao je Teodosić u izjavi poslatoj agenciji Beta.

Pojedini mediji su preneli da je medijski eksponirana ličnost Nataša Šavija ponudila srpskom reprezentativcu brak i da će mu roditi petoro dece, ali da joj je Teodosić uvredljivo odgovorio putem svog Fejsbuk profila.

"Kada imam šta da kažem ja to i kažem pod punim imenom i prezimenom, u vidu izjave medijima, kao što je i sada slučaj. Ujedno, još jednom ističem da nikada u javnosti nisam pričao o svom privatnom životu. Oni koji me poznaju to odlično znaju, ali zarad šire javnosti moram da ponovim", rekao je Teodosić.

"Utoliko je tužnije što neko u moje ime, preko društvenih mreža, komunicira sa meni nepoznatim osobama i iznosi nekakve stavove. Učiniću sve da u narednom periodu zamolim da se profili otvoreni u moje ime zatvore", dodao je Teodosić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke