Teodosić najbolji do najboljeg

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.12.2014.
14:40
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Miloš Teodosić nalazi se među kandidatima za najboljeg igrača Evrope u 2014. godini a specijalizovani portal "Eurohups" već mu je odao priznanje.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

FIBA Evropa nedavno je objavila spisak kandidata za najboljeg igrača na "Starom Kontinentu" u 2014. godini na kojem se nalaze Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović.

Evropski ogranak FIBA proglasiće pobednika sredinom januara a specijalizovano portal "Eurohups" napravio je svoj izbor petorice najboljih za 2014. godinu.

"Eurohups" je za najboljeg evropljanina u godini na izmaku proglasio Borisa Dijaoa a mesto ispod Francuza zauzeo je naš Miloš Teodosić. Iza Dijaoa i Tea ostali su Toni Parker, Goran Dragić i Dirk Novicki.

Srpski plejmejker iza sebe ima sjajnu godinu u kojoj je sa moskovskim CSKA dogurao do fajnal-fora Evrolige a sa reprezentacijom do srebrne medalje na Mundobasketu.

Momak rođen u Valjevu u proseku je beležio 10.7 poena i 4 asistencije u Evroligi, odnosno 13.6 poena i 4.4 asistencije na Mundobasketu.

Nadajmo se da će u izboru FIBA Evropa Teodosić otići korak dalje i poneti laskavu titulu najboljeg igrača "Starog Kontinenta".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke