Teodosić na poštedi do kraja godine, preskače i Zvezdu?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.12.2016.
10:13
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova moskovskog CSKA Miloš Teodosić neće nastupiti protiv EA7 Olimpije iz Milana u okviru 11. kola Evrolige, a sve su prilike da ga nećemo gledati na terenu do kraja godine.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Vest da će moskovska "Armija" izaći na megdan EA7 Olimpiji iz Milana lišena pomoći svog najboljeg igrača bila je tek nagoveštaj onoga što se "iza brda valja".

Specijalizovani portal "Sportando" prenosi da je stručni štab moskovskog CSKA odlučio da Miloša Teodosića pošalje na kraći odmor, odnosno da ga oslobodi obaveza do kraja godine!

Kako navodi pomenuti izvor, kapitenu srpske reprezentacije neophodan je odmor, a moraće da zaleči manje povrede kojima nije posvećivana pažnja zbog žestokog ritma utakmica.

Ovakav scenario ne treba da čudi jer Miloš Teodosić još od sezone 2012/2013 praktično igra konstantno i bez pravog odmora, pošto je osim klupskih obaveza tokom prethodna četiri leta branio boje reprezentacije na dva Eurobasketa, Svetskom prvenstvu, kvalifikacionom turniru za Olimpije igre i Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Ukoliko se informacija o pauzi Miloša Teodosića ispostavi tačnom, kapiten "Orlova" neće igrati ni protiv Crvene zvezde mt:s u Beogradu u okviru 15. kola Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke