Teodosić: "Možda više nema veze sa srećom, možda je nešto odozgo"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.05.2017.
21:38
Izvor: Sportske.net

Teodosić ne može da pronađe pravi razlog poraza od Olimpijakosa kojem je čestitao plasman u finale.

Epa/Sergei Ilnitsky
Epa/Sergei Ilnitsky

Povezane vesti

Miloš Teodosić nije imao razloga za zadovoljstvo iako je odigrao sjajnu partiju u okviru polufinala EL. Njegov tim je poražen od Olimpijakosa sa 82:78 i moraće da igra u meču za treće mesto.

"Olimpijakos je ozbiljna ekipa, nije trećeligaška. Mislim da smo u pojedinim momentima igrali i sjajno, ali ne znam šta bih vam rekao...

Nikada se ne predaju, moramo da im čestitamo. Možda nismo imali ni sreće, ali možda više nije u pitanju ni sreća – možda sve dolazi 'odozgo', nisam siguran šta je"
, istakao je Miloš Teodosić.

Ovo je bio treći put da CSKA gubi od Olimpijakosa u okviru F4 takmičenja Evrolige otkako je Miloš Teodosić došao u ovaj klub.

Inače, Teodosić je imao 23 poena danas, ali je promašio odlučujući šut za pobedu svog tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zabac86
Saturday, 20.05.2017
07:29

Nije odozgo nego odozdo. Ono je evidentno individualna greska. Teo je poznat kao neko ko voli da siluje sut za tri a da pritom i nije neki trojkas. Bilo je sasvim dovoljno vremena da se izgradi ikcija i da recimo bas on podeli neku brutalnu asistenciju i da idu na produzetak. Ovako je hteo da ispadne heroj i uprsoak stvar. Odlicna igra ali ovo na kraju nije smeo da uradi.

avatar
НемањаЦзБг
Friday, 19.05.2017
22:18

Па царе, имаш још 10 секунди ти скачеш и шутираш. Где јуриш?

avatar
Vesely
Friday, 19.05.2017
23:29

Ne volim kad neko traži alibi... CSKA izgubio, a Teo bio jedan od najboljih... Košarka je to, nekad pogodiš nekad ne, ali nije ovo Dosije X pa da se pominje 'nešto odozgo'. Podrška za Kalinu, Bogdana i Željka u finalu....