Teo, zreo si za NBA!

Autor: Boban Filipović
četvrtak 15.12.2016.
16:47
Izvor: Sportske.net

Na kraju sezone srpskom mađioničaru ističe ugovor sa CSKA, a u košarkaškim krugovima provladava gledište da bi bila prava šteta da se ne oproba u najjačoj ligi na svetu.

BETA/AP Photo/Michel Euler
BETA/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Znate li šta je zajedničko Etreu Mesini, Nikoli Mirotiću, Mirzi Teletoviću i Omriju Kaspiju?

Osim što svoj hleb zarađuju preko bare, svi oni smatraju da bi bila velika šteta da se Miloš Teodosić ne baci svoju magiju u NBA ligi.

"Teodosić sada nije onaj isti igrač koji je bio pre tri godine, a još manje koji je bio pre šest godina. Sazreo je, osvojio je Evroligu. Mnogo je napredovao u svim segmetnima igre. Pogledajte samo koliko je podigao nivo igre u odbrani i kako zbog svoje inteligencije čita napade rivala. Ja mislim da bi on bez problema mogao da igra NBA ligu."
izjavio je pomoćni trener 'Sparsa' Etore Mesina, koji mu je svojevremeno bio trener i u moskovskom CSKA.

Sa ovim stavom italijanskog trenera slažu se i Jokić, Teletović, Mirotić i Kaspi, koji su kao i Mesina učestvovali u anketi 'Da li je Miloš Teodosić spreman za NBA?'.

Ukoliko razumete engleski jezik pogledajte šta su svi oni imali da kažu na ovu temu.










Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAB
Friday, 16.12.2016
12:35

Ovaj bi bio kao Marjanovic sto je u Detroitu. tacnije ne bi video parket

avatar
Friday, 16.12.2016
01:19

Ako razumete engleski poslusajte, otvorim prvi klip i slusam minut i ne skontam da nista ne razumem jer je italijanski. xD

avatar
El Filipo
Thursday, 15.12.2016
18:12

Bio bi najbolji plejmejker pored Vestbruka

avatar
lakipfc
Thursday, 15.12.2016
18:37

Au al ga lupate ljudi,mozda i najkonkurentnija pozicija u nba,mnogo vrhunskih igraca me moze na all star bas zato sto ima mnogo dobrih igraca,npr Dame nije prosle sezone igrao na all staru,kao ni Thomas,al sta kaf mnogo njih uleti,vidi rasel pocepao sa sutem 4-26 i imao trpl dabl i on je najbolji play lige,a gde se Stef,Karji,Harden,CP3 i da ne nabrajam....ako bi uspeo da bude u 10,bilo bi savrseno,strasan je Teo,a l je konkurencija na toj poziviji najjaca....

avatar
Манда
Thursday, 15.12.2016
20:34

Вестбрук везе нема са организовањем игре, залетање на силу и додавање пред судар са другим га не чиним добрим плејмејкером. Рас је ВРХУНСКИ играч, али је УЖАСАН плеј. Има 5-6 изгубљених по мечу просечно!!! То што се води као плеј, као и Кари и остали, то можеш мачку у реп окачити.
Ако је Рубио могао до стартног плеја, може и Тео ладно, само је најбитније у који клуб би евентуално отишао.

avatar
BarsaSaMarsa10
Thursday, 15.12.2016
18:50

Ne bi mogao da bude medju najboljim u ligi zbog fizickih predispozicija i fizicke spreme.U tom segmentu su vecina(da ne kazem svi) u NBA ligi daleko ispred njega.Ali kada se pogleda umece sa loptom,inteligencija i razumevanje same kosarke Teo je tata za skoro sve njih.