Teo sabira utiske - ''Orlovi'' prerano uzleteli?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.09.2015.
23:43
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Po povratku u Beograd, kapiten naše košarkaške reprezentacije Miloš Teodosić izrazio uverenje da je Srbija bolja ekipa od Litvanije koja nas je dobila u polufinalu, ali...

BETA/BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/DS
BETA/BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/DS

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije bila je na jednu loptu od plasmana u finale Evrobasketa, a samim tim i plasmana na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, ali na kraju, tu privilegiju imaju Litvanci, koji su zadali bolan udarac našem timu na minulom Evropskom prvenstvu.

Naši najbolji košarkaši su se bez medalja vratili danas u Beograd, a kapiten Miloš Teodosić je, sabirajući utiske sa šampionata tokom koga je naš tim upisao najpre sedam pobeda, a onda i dva poraza u ključnim mečevima, istakao da su ''Orlovi'' možda prerano dostigli vrhunac forme.

''Možda su naše dobre igre došle prerano. Ali, ne zaboravite težinu grupe u kojoj smo bili, za koju 'smo morali da tempiramo formu koju nismo održali tokom celog prvenstva.

Po dolasku u Lil smo pomalo izgubili energiju i ritam, ali i pored ne baš sjajne utakmice u polufinalu, imali smo napad za pobedu ili produžetak. Ostaje žal. Morali smo bolje da odigramo ceo polufinalni meč'',
poručio je Teodosić.

VUCIC PRIMIO KOSARKASE

Šta je, tu je, naši reprezentativci će priliku za popravni imati u julu naredne godine, kada će se na kvalifikacionom turniru boriti za plasman na OI u Riju.

''Svesni smo da nas očekuje teško leto, bez obzira što još ne znamo imena rivala, biće to leto bez odmora, ali na to smo se navikli'', zaključio je Teodosić.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke