Teo pregovarao i na venčanju!?

Autor: Darko Mitrović
petak 29.09.2017.
20:04
Izvor: Sportske.net, eurohoops.net

Čarobnjak može sve, u to uopšte ne sumnjamo...

Epa/Nicolas Armer
Epa/Nicolas Armer

Povezane vesti

U opšširnom intervjuu za košarkaški portal ''Eurohoops'', trener moskovskog CSKA Dimitris Itudis je između ostalog govorio i o Milošu Teodosiću i pokušajima Moskovljana da ga zadrže u svojim redovima.

On je otkrio da su pegovori počeli još pre godinu dana, ali da je posle višemesečne neizvesnosti presudila Teodosićeva želja da zaigra u NBA ligi.

''Sa Milošem smo imali nekoliko razgovora o obnovi ugovora i o tome šta će on da uradi, još od proslave rođendana Vitalija Fridzona (14. oktobra). Dakle, to je mnogo pre nego što je otišao i to je bila naša prva diskusija o tome, da vidimo šta se dešava.

Već sam tri godine radio sa njim i neću da krijem da smo zajedno išli na večeru kako bih video šta on misli. Tada mi se poverio da bi voleo da vidi šta se dešava u NBA ligi, što je razumljivo.

Mi smo mu rekli da ćemo mu ponuditi veoma dobar, trogodišnji ugovor. Njegovu odluku da ide smo teško prihvatili, ali sam ga u potpunosti shvatio'', izjavio je Itudis.

Konačan epilog dogodio se tokom Teodosićevog medenog meseca, a Itudis je otkrio kako je saznao da najbolji plej Evrope ide u Kliperse.

''Čak smo razgovarali i na njegovom venčanju, gde se još nije odlučio i naša ponuda je bila i dalje otvorena. Tamo mi je rekao da ima dve ponude, od Čikaga i LA Klipersa i da će me obavestiti, što se i dogodilo.

On me je obavestio kada je bio na medenom mesecu sa svojom suprugom, mislim u Meksiku. Zvao me je i rekao da je prihvatio ponudu Klipersa. Rekao mi je da želi da to čujem od njega, a ne iz medija ili od bilo koga drugog. Naravno, dali smo mu naš blagoslov. Verujem da će on tamo uspeti, zaista želim da tako bude.

On je svestan činjenice da smo ga želeli, napravili smo vrlo dobru ponudu kako bi ostao kod nas'', naglasio je Itudis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke