Teo predvodi Evroligaše u Riju!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 03.08.2016.
20:16
Izvor: Sportske.net

Veliki broj igrača koji će u narednoj godini igrati najjače košarkaško takmičenje u Evropi, igraće na Olimpijskim igrama.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Naravnom, najveći broj košarkaša u Rio dolazi iz NBA lige, čak 47, ali ne zaostaje mnogo ni Evroliga, kako će 38 igrača iz ovog takmičenja nastupiti na Igrama u Rio De Žaneiru.

Najveća imena su prema specijalizovanom košarkaškom sajtu "Eurohoops" vedete moskovskog CSKA, Miloš Teodsić i Nando De Kolo.

Pored Tea, još šest igrača naše reprezentacije, koji će naredne godine igrati Evroligu, biće na turniru u Riju.

U pitanju su Marko Simonović i Stefan Jović iz Crvene Zvezde MTS, Bogdan Bogdanović i Nikola Kalinić iz Fenerbahče Ulkera, kao i Milan Mačvan i Miroslav Raduljica iz Emporio Armanija.

Naša reprezentacije će imati i najviše Evroligaša u svom rosteru, čak sedam, dok će selekcija Litvanije imati šest (Javtokas, Jankunas, Uljanovas, Mačiulis, SeibutisKalnietis).

Real Madrid i Žalgiris imaju najviše predstavnika, kako će po petorica košarkaša ova dva tima predstavljati svoje reprezentacije u Riju.

Noćioni, Ljulj, Rudi Fernandez, Felipe Rejes i Jonas Mačiulis iz Reala, odnosno Avgusto Lima, Seibutis, Uljanovas, Javtokas i Jankunas iz Žalgirisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 03.08.2016
21:02

Zvezda ima i Gudurica i Dangubica koji su medju poslednjima ispali sa spiska.