Teo povređen, ne igra protiv Albe!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.11.2014.
18:06
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Miloš Teodosić propustiće utakmicu šestog kola grupne faze Evrolige sa Albom zbog povrede stopala, saopštio je moskovski CSKA.

cskabasket.com
cskabasket.com

Povezane vesti

Plejmejker košarkaške reprezentacije Srbije i član moskovskog CSKA Miloš Teodosić zadobio je povredu levog stopala zbog čega neće biti u sastavu za večerašnji duel koji ruski tim igra u okviru 6. kola Evrolige.

Na zvaničnom sajtu CSKA navodi se da je stručni štab na sugestiju medicinskog tima ostavio Teodosića van rostera a srpski internacionalac momentalno je podrvgnut terapijama.

Za sada nema informacija o tome koliko je povreda ozbiljna i koliko dugo bi Teodosić zbog nje mogao da odsustvuje sa terena, ali objava na sajtu CSKA u kojoj stoji da Miloš neće igrati protiv Albe iz preventivnih razloga, sugeriše da se ne radi o ozbiljnoj povredi.

Nadamo se da srpski reprezentativac nije doživeo težu povredu jer je u dosadašnjem toku evroligaške sezone bio jedan od najboljih igrača a svakako prva violina Moskovljana sa prosekom od 17.4 poena i 8.4 asistencije na pet odigranih utakmica.

Šampion VTB lige dočekuje večeras berlinsku Albu od 18 časova i 30 minuta u okviru 6. kola Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke