Teo, najbolji si! I tačka!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.11.2016.
14:48
Izvor: Sportske.net

Nema potrebe za skromnošću, kada je sve tako očigledno. Naravno, svaka čast ostalima, ali samo jedan je Teo!

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Dan pošto je proglašen najkorisnijim igračem Evrolige za mesec oktobar, Miloš Teodosić je govorio u intervjuu za zvanični sajt elitnog evropskog takmičenja.

''Više se i ne sećam kada sam prošli put bio MVP meseca. Možda još dok sam igrao za Olimpijakos? Mislim da je tako! To je sjajna nagrada za svakog igrača, ali takođe i motivacija da nastaviš da igraš na najvišem nivou, da pokažeš da si zaslužio to priznanje'', ističe Teodosić na početku razgovora.

Ono što je u ovom intervjuu odmah izazvalo najviše pažnje, jeste, zapravo, njegova skromnost u vezi sa ocenama mnogih da je on najbolji asistent, o čemu i statistika sasvim jasno govori, a da ne pominjemo maestralne načine na koje Teo proigrava svoje saigrače.

''Volim kada se ljudima dopada ono što radim na terenu, ali ja ne mislim da sam najbolji asistent na svetu! Samo u Evropi imamo Papalukasa, takođe Jasikevičijusa i Dijamantidisa koji su bili sjajni asistenti. Teško je reći ko je najbolji. I naravno, tu je Serhio Rodrigez iz sadašnje generacije košarkaša'', objašnjava Teo.

On se, takođe dotakao i teme Fajnal fora 2018, koji je dodeljen Beogradu. Pre nego što je ova odluka i zvanično doneta, Teodosić je o tome razgovarao u Kini sa prvim čovekom Evrolige Đordijem Bertomeuom.

''Svaki put kada bismo se sreli, ja sam razgfovarao sa njim, pričao mu o Beogradu. Pre svega, to je sjajna stvar za košarku, jer ljudi u Srbiji zaista vole ovu igru. Beograd je dobra lokacija za sve ekipe, nikome neće biti predaleko.

I naravno, ja ću biti presrećan da igram u Beogradu i ponosam ako budem deo toga. To će biti sjajno'', poručio je Teodosić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Darko Zakanj
Wednesday, 02.11.2016
00:53

Rasel vetsbruk je definitivno bolji :-) :-)

avatar
Doktor Trax
Tuesday, 01.11.2016
16:34

Nisam teo al et haha

avatar
stojkovicaca1996
Tuesday, 01.11.2016
16:09

Naravno da nisi najbolji na SVETU,ali u Evropi nemoj da si skroman,u Evropi msm da jesi!