Teo i Krle posvađani do evropskog srebra! Evo kako su se pomirili!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.06.2016.
19:27
Izvor: Sportske.net, vice.com

Miloš Teodosić otkrio veoma zanimljive detalje iz svoje dosadašnje karijere, posebno na reprezentativnom planu...

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Sadašnji kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić govorio je u opširnom intervjuu za ''Vice'' o svom dosadašnjem košarkaškom putu, tokom kojeg je osvojio brojne trofeje na klupskom planu, ali je i sa reprezentacijom naše zemlje ostvarivao zapažene rezultate.

Jedan od reprezentativnih uspeha je, svakako, osvojena srebrna medalja na Evropskom prvenstvu 2009. u Poljskoj, kada je selekcija Španije u finalu bila nepremostiva prepreka za naš tim.

Međutim, popularni Teo je podsetio da tokom čitavog šampionata nije govorio sa Nenadom Krstićem, sa kojim je, osim u reprezentaciji, kasnije zajedno igrao i u CSKA.

''To je neko sa kime sam ja stvarno obožavao da igram, jedan od retkih saigrača sa kojim uopšte nisam morao da gledam gde je, ja bih napamet znao da je on tu. Mogli smo da igramo zajedno zatvorenih očiju.

Zanimljivo je pomenuti da smo nas dvojica možda i najbolje sarađivali u reprezentaciji u periodu kada nismo razgovarali jedan sa drugim. Posvađali smo se nešto na treningu, i to je bogami trajalo barem godinu dana, tako. Znači, Poljska 2009, mi uopšte ne pričamo.

Nas dvojica smo igrali tada stvarno sjajno, posle nekog poena, odlaska na tajm-aut, baciš ruku jer moraš da baciš ruku, ali ne progovaramo'', objašnjava Teodosić.

Na pomirenje se dugo čekalo, punih godinu dana, sve do Svetskog prvenstva 2010. godine, kada su odlukom tadašnjeg selektora Dušana Ivkovića bili i cimeri.

''I sad tako, jednog dana, sedimo mi tu, niko se nikom ne obraća, ja ustajem do frižidera, pitam ga, hoćeš koka kolu?

On kaže, neću.

Posle pet minuta, jedan drugar me zove da odemo do grada, ja ga pitam, hoćeš do grada?

On kaže, hoću.

I eto, odemo do grada, i otad je sve normalno. Izmirismo smo se, i evo, sad smo i kumovi'', podseća Teodosić, a kompletan intervju možete da čitate ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lewa9
Tuesday, 21.06.2016
04:12

''Прихватили извињење потез великана''. - Дениро

avatar
lakipfc
Monday, 20.06.2016
19:51

Au najezio sam se, nek se Krle vrati kod nas, Teo nek dodje u CZV, pa da vidim sudar taj..m

avatar
Sad il\' nikad!
Monday, 20.06.2016
19:43

Jos bolji primer da je ovo moguce je svakako serija ''Kamiondzije''. Ne znam koliko je ljudima poznato ali 2 glavna lika (Pavle Vujisic i Ckalja) su bili kumovi i posvadjali su se tokom snimanja serije. Do kraja serije i njihovih zivota nisu se pomirili ali se to na sceni nikada nije osetilo . Veliki ljudi i jos veci profesionalisti.

avatar
mosala1983
Monday, 20.06.2016
19:59

Sta ti gledas?n Pravi si true detectove.

avatar
Jonas Gutierrez
Monday, 20.06.2016
20:54

Ozbiljno to za Paju i Ckalju, stvarno nisi pricali???