Teo i ''Armija'' prevelik zalogaj za Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.09.2014.
20:59
Izvor: Sportske.net

Srpski predstavnik u Evroligi večeras je porazom započeo turnir u Istanbulu. Bolji od beogradskih crveno-belih bili su košarkaši Teodosićevog CSKA.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

U utakmici punoj preokreta na turniru u Istanbulu, košarkaši Crvene zvezde Telekom su na kraju poraženi u duelu sa moskovskim CSKA rezultatom 77-72.

Zvezda je odlično ušla u meč, pogotovo Boban Marjanović, koji je postigao prvih šest poena za Beograđane i tako pokrenuo i ostale svoje saigrače da pruže odličan otpor favorizovanom rivalu.

Zvezda je prvih deset minuta dobila dvocifreenom razlikom, rezultatom 23-13 i tada je sve odlično funkcionisalo u Radonjićevom timu.

Ali, druga četvrtina donela je drugačiju sliku, CSKA predvođen Teodosićem je polako topio prednost Zvezde, pa se na poluvreme otišlo rezultatom 35-34 u korist beogradskih crveno-belih.

U istom stilu, Moskovljani su nastavili i u trećoj četvrtini, Miloš Teodosić je odlično razigravao svoj tim, koji je preokrenuo rezultat u svoju korist i početkom poslednje deonice poveo i sa 13 poena razlike.

Onda kreće nova Zvezdina serija, razigrao se i Markus Vilijams, Beograđani stižu na ''minus dva'' (69-97), ali više od toga nisu mogli, sam finiš je pripao ''Armejcima'', koji na kraju zasluženo slave.

Markus Vilijams bio je najefikasniji u ekipi Crvene zvezde Telekom sa 15 poena, a Boban Marjanović se zaustavio na 12. U pobedničkoj ekipi, Markoišvili najefikasniji sa 19 poena, dok je Miloš Teodosić upisao 13.

Podsetimo, večeras su svoje prve nastupe u Zvezdinom dresu imali i naši reprezentativci Nikola Kalinić i Stefan Jović, koji su ostavili solidan utisak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke