Teo dobio ponudu, traži se HITAN odgovor!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.06.2017.
22:56
Izvor: Sportske.net

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić dobio je ponudu da nastavi saradnju sa moskovskim CSKA. Predsednik Vatutin traži hitan odgovor.

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Odmah nakon što je CSKA odbranio titulu u regionalnoj VTB ligi i tako potvrdio dominaciju u tom takmičenju, predsednik "Armejaca" Andrej Vatutin otkrio je da je Milošu Teodosiću ponuđen novi ugovor.

Srpskom internacionalcu ugovor sa CSKA ističe ovoga leta i već neko vreme se spekuliše o tome da bi mogao da nastavi karijeru u NBA ligi.

Očigledno je da u Moskvi ne žele da prave sagu što potvrđuje informacija da je od Miloša Teodosića zatraženo da što pre odgovori na ponudu koja je stavljena pred njega.

Plejmejker "Armejaca" je više puta u prethodnih nekoliko meseci govorio kako će po završetku sezone prvo razgovarati sa CSKA i da će nakon toga doneti konačnu odluku o nastavku karijere.

Ponuda je na stolu, na Teodosiću je da odluči da li će ostati u Moskvi ili ćemo ga od naredne sezone gledati u najjačoj ligi na svetu.

Braneći boje moskovskog CSKA Miloš Teodosić je osvojio šest trofeja u VTB ligi, a svakako da je kruna bila titula klupskog prvaka Evrope osvojena prošle godine u Berlinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke