Teo će sledeće godine ići na "Ol Star", ali koji?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.02.2017.
17:31
Izvor: Sportske.net

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić izrazio je žaljenje što neće biti u prilici da nastupi na "Ol Star" utakmici VTB lige, ali je poručio da ga očekuju naredne godine.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Srpski internacionalac Miloš Teodosić zbog povrede će propustiti predstojeći "Ol Star" meč VTB Lige ali je upraženjeno mesto popunio njegov sunarodnik Danilo Anđušić o čemu smo pisali OVDE!

U poruci koju je Miloš Teodosić uputio ljubiteljima košarke u Rusiji Srbin je izrazio žaljenje što neće biti u prilici da nastuši u Sočiju, ali i da se nada da će naredne godine biti deo spektakla.

Ako uzmemo u obzir da Milošu Teodosiću na kraju sezone ističe ugovor sa moskovskim CSKA i da se uveliko govori o mogućnosti da na jesen zaigra u NBA ligi, postavlja se pitanje na kom "Ol Staru" ćemo gledati kapitena "Orlova".

Nadamo se da će Teo konačno prelomiti i otisnuti se "preko bare", a zatim dokazati svoj kvalitet u najjačoj ligi na svetu što bi mu omogućilo da uđe u krug kandidata za nastup na NBA "Ol Staru".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 09.02.2017
20:56

Kad bi išao u NBA najviše bih volio sa ode u Filadeldiju da rotira na pleju sa Ćaćom Rodrigezom. Još bi se samo tako uklopio u onu ekipu sa odličnim visokim igračima kao što su Embid, Okafor, Simons, a mislim i da bi dogurali do plej-ofa. Što se All-Stara tiče za to nema šanse..

avatar
Danijella
Thursday, 09.02.2017
19:15

Nije Teo kalibar za NBA, a daleko od toga da nema kvalitet za tu ligu. On je strasan..ali tip igraca Bodiroge...neka druga, elegantna, lucidna i efektivna igra dok u NBA se timovi loze na atlete..brzinu..snagu..skocnost...i naravno marketing..biznis. pogotovu na poziciji PG. Svaki tim vec ima po jednog ili dva robota na toj poziciji.. i tesko bi bilo Teu da samo bane i zauzme startera i cepa u njegovim godinama. VIDECEMO!

avatar
HEJ PJANO21
Thursday, 09.02.2017
18:34

Ne verujem da će otići u NBA.