TBL - Zvezdini rivali nižu pobede

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.12.2015.
20:02
Izvor: Sportske.net

Nakon Fenerbahčea i Panatinaikosa još jedna od ekipa koje će u TOP 16 fazi Evrolige igrati protiv Crvene zvezde Telekom ostvarila je pobedu u domaćem šampionatu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Protivnicima Crvene zvezde Telekom u TOP 16 fazi u narednom periodu posvetićemo posebnu pažnju kako bi ljubitelji košarke u Srbiji bili obavešteni o tome šta mogu da očekuju od tih timova u duelima sa crveno-belima.

Ranije smo izvestili sa je Panatinaikos kao gost lako izašao na kraj sa ekipom Koroivosa u okviru 10. kola grčkog košarkaškog šampionata, dok je Fenerbahče bio bolji od Trabzonspora u turskoj ligi.

Još jedan rival Crvene zvezde Telekom bio je uspešan u svom nacionalnom šampionatu. U pitanju je Darušafaka koja je kao domaćin savladala Bešiktaš rezultatom 99:86 (30:20, 22:21, 17:18, 30:27) u poslednjem nedeljnom susretu 11. kola turske Superlige.

Džamon Gordon bio je najbolji pojedinac domaćeg tima u pobedi nad Bešiktašom sa 17 postignutih poena (3/5 sa penala, 4/8 za dva i 2/2 za tri), Manučar Markoišvili je postigao 16 poena, a dvocifren učinak zabeležili su Semih Erden (14 pts) i Markus Sloter (11 pts).

Nakon današnje pobede nad Bešiktašom ekipa Darušafake zauzima treće mesto na tabeli turskog šampionata sa skorom 7-4.

Prvi međusobni susret sa Darušafakom šampion Srbije će odigrati u poslednjem kolu prve runde TOP 16 faze, 4. februara i to na gostujućem terenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke