TBL - Krle odličan u pobedi Efesa

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.04.2015.
17:47
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nenad Krstić upisao je još jednu odličnu partiju u dresu Anadolu Efesa.

tbl.org.tr
tbl.org.tr

Povezane vesti

Prve dve utakmice 26. kola Turske košarkaške lige (TBL) odigrana u tokom popodneva a pobede su upisale ekipe Turk Telekoma i Anadolu Efesa.

Turk Telekom je na domaćem terenu savladao Ušak Sportif rezultatom 90:82, dok je ekipa našeg Dušana Ivkovića takođe kao domaćin bila bolja od Konjaspora.

Nakon poraza u poslednjem kolu TOP 16 faze Evrolige koji je mogao skupo da košta tim Anadolu Efesa, istanbulski sastav slavio je protiv Konjaspora u 26. kolu rezultatom 90:73 (19:19, 22:11, 23:15, 26:28).

Srpski internacionalac Nenad Krstić postigao je 14 poena u osamnaestoj ovosezonskoj pobedi Anadolu Efesa koji je tako zadržao drugu poziciju na tabeli turskog šampionata sa pobedom manje i utakmicom više u odnosu na prvoplasirani Fenerbahče Ulker.

Dodajmo i to da je Gacijantep za koji nastupa Đorđe Gagić takođe ostvario trijumf u okviru 26. kola. Bivši centar Partizana nije nastupio u trijumfu nad Kolejlilerom rezultatom 82:60.

Do kraja ligaškog dela sezone u turskom šampionatu ostala su da se odigraju još četiri kola posle čega će početi borba za trofej kroz plej-of.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke