TBL - Datome i Bogdan vodili Fener do nove pobede

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.12.2015.
17:41
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Fenerbahčea upisali su osmu ovosezonsku pobedu u turskoj košarkaškoj ligi (TBL), a najbolji pojedinci u timu Željka Obradovića bili su Italijan Luiđi Datome i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ekipa protiv koje će aktuelni šampion Srbije u tekućoj sezoni odigrati najmanje pet utakmica u nedelju je upisala osmu ovosezonsku pobedu u turskoj košarkaškoj ligi.

Fenerbahče je danas u okviru 11. kola turskog šampionata savladao Trabzonspor rezultatom 81:70 (15:9, 13:15, 19:19, 34:27) čime je nastavio borbu za lidersku poziciju na tabeli sa Galatasarajem.

Najefikasniji pojedinac u redovima ekipe Željka Obradovića bio je Italijan Luiđi Datome sa 17 poena, a njega je pratio srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović sa 12 poena i 4 asistencije. Nikola Kalinić zabeležio je 4 poena.

Na drugoj strani srpski internacionalac Novica Veličković postigao je 5 poena i zabeležio isto toliko skokova u porazu svog tima.

Podsećamo da je Fenerbahče u dosadašnjem toku sezone tri puta savladao Crvenu zvezdu Telekom, a naredni međusobni susret dva tima zakazan je za 7. januar u okviru 2. kola TOP 16 faze Evrolige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke