TBL - Bogdan i Veseli nezaustavljivi

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.04.2015.
19:23
Izvor: Sportske.net

Branilac titule u Turskoj košarkaškoj ligi (TBL) ostvario je 20. ovosezonsku pobedu zahvaljujući raspoloženim bivšim igračima Partizana Bogdanu Bogdanoviću i Janu Veselom.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Nakon poraza koji su pretrpeli na gostovanju Banvitu u okviru 25. kola Turske košarkaške lige, košarkaši Fenerbahče Ulkera vratili su se na pobednički kolosek trijumfom u duelu sa Eskišehirom.

Izabranici Željka Obradovića slavili su rezultatom 86:76 (23:24, 22:21, 21:15, 20:16) uz sjajne partije bivših košarkaša Partizana Bogdana Bogdanovića i Jana Veselog.

Srpski i češki internacionalci ubacili su po 19 poena u pobedi Fenerbahče Ulkera, dok je Nemanja Bjelica danas spustio ritam i ubacio "samo" sedam poena.

Branilac titule stigao je tako do 20. pobede u okviru 26. kola Turske košarkaške lige čime je zadržao prednost od dve pobede više u odnosu na Anadolu Efes. Ekipa Dušana Ivkovića pala je na treće mesto usled trijumfa Darušafake na gostovanju Pianr Karšijaki.

Već početkom naredne nedelje Fenerbahče Ulker i Anadolu Efes kreću u borbu za plasman na fajnal-for Evrolige duelima sa Makabijem iz Tel Aviva, odnosno Realom iz Madrida.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke