Sve za Zvezdu - Noćas stao u red, danas kupio karte!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.12.2015.
18:58
Izvor: Sportske.net

Jedan od mnogobrojnih navijača Crvene zvezde koji su danas želeli da kupe karte za predstojeći evroligaški duel sa Bajernom stao je u red tokom prethodne noći kako bi prvi kupio "hartije od vrednosti".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaše Crvene zvezde Telekom u petak očekuje odlučujuća utakmica u borbi za plasman u TOP 16 fazu Evrolige, pa ne čudi što je interesovanje navijača prevazišlo sva očekivanja.

Predsednik šampiona Srbije Nebojša Čović otkrio je za "Novosti" da su čak i članovi Uprave morali da kupe kartu, te da bi bilo rasprodato i 40.000 ulaznica da je bilo prostora za tako nešto.

"Neverovatno koliko je poziva upućeno ne samo meni već i ostalim članovima Uprave. Bilo je i onih sa kojima se nisam čuo i po godinu dana, ali drago mi je da su nas se setili, bar i kad su povod ulaznice" rekao je Čović.

Prodaja ulaznica za duel Crvena zvezda Telekom - Bajern počela je jutros u 10 časova na prodajnim mestima Eventima, a prvi navijač koji je pazario "hartije od vrednosti" na blagajni Doma omladine u red je stao prethodne noći u 03.30.

"Nije mo žao što sam došao u 3.30 i čekao DO 10 da se otvori biletarnica. Bilo je hladno, ali Zvezda greje naša srca" poručio je srećni navijač.

Utakmica Crvena zvezda Telekom - Bajern biće odigrana u petak od 19 časova a pobednik će izboriti plasman u TOP 16 fazu Evrolige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Friday, 18.12.2015
00:26

Kao stajao 7 sati zbog FMP-a ...karte se prodavale za 5,pa za 3 minuta pa za 0 minuta a on kao čekao toliko i kupio kartu kao fol da ga greje...svašta.

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 17.12.2015
21:03

e to je navijac... kapa dole...

avatar
Dropkick Murphys
Thursday, 17.12.2015
20:07

E ovo su casovi ljubavi.....Pravi casovi ljubavi..........