Sve izvesnije, Lebron napušta drugi put Kavse, stvara se novi "drim-tim"?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 17.09.2017.
11:58
Izvor: Sportske.net

Objava poznatog novinara uzburkala Ameriku, Lebron i još jedna velika zvezda bi neke stvari vratili tamo gde pripadaju...

EPA/LARRY W. SMITH
EPA/LARRY W. SMITH

Povezane vesti

NBA ekspert Piter Vešči tvrdi da je Lebron već odlučio, seli se u Kaliforniju.

Naime, s obzirom na poslovne interese, želju porodice, on je odlučio da prihvati ponudu Lejkersa i žuti dres obući će na kraju sezone.

Iz tog razloga Pol Džordž nije stigao u Kavse, mogao bi da mu se pridruži u Holivudu naredne sezone. Plan Medžika Džonsona je da Lebronu priroda još jednu veliku zvezde, Rasel Vestbruk će testirati tržište, ali malo je verovatno da će napustiti Oklahomu.

Dakle, Lebron i Pol Džordž, oko kojih će Lejkersi okupiti mlade zvezde, dovoljno je pomenuti Lonza Bola koji stiže kao prva zvezda drafta, i Brendona Ingrama od koga se mnogo očekuje. Došao je i Bruk Lopez jedan od najproduktivnijih centara lige, sve to je priprema za Lebrona i najverovatnije Pola Džordža.

Jasno, stvari bi mogle da se promene, ako Lebron ove godine pobedi Voriorse, ali, budimo realni, u to niko ne veruje.

Umesto toga, Vešči garantuje da će "Kralj" u Lejkerse da zaokruži karijeru, da drugi najuspešniji tim lige ima plan da sledeće sezone izađe na crtu Voriorsima.

Kakva će to priča biti, Lebron u Holivudu!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Sunday, 17.09.2017
23:25

A ja konto on ce u bulse

avatar
Vlaxy NBA
Sunday, 17.09.2017
14:32

Kao navijacu Lejkersa ovo mi se uopste ne svidjanPo meni bolje je da se dovede samo PG i napravi plejof tim, i da se uz razvoj Ingrama,Lonza i Rendla i napadne titula kad se GSW rasturi za jedno 3-4 godinenA ne ovako na silu, ako se ne uzme titula za godinu dve, sve propada,kao Netsima sto se desilo

avatar
Milan Mihajlovic
Sunday, 17.09.2017
16:51

A Lonzo Ball sta je ako nije pg? Drugo i od Bola i od Ingrama se ocekuje dosta ove sezone, a sto se tice Rendla i ne bas ali to je moje misljenje. Trece Dzejms pred sobom ima barem jos 3 4 vrhunske godine jer ima tek 32. Cetvrto, uz Dzejmsa i Dzordza, i uz ostanak Lopeza na centru i ako Bol pretoci talenat u dobre igre,ta ekipa moze biti vrlo ravnopravna sa voriorsima uz solidnu klupu kao sto je voriorsi imaju. I peto netsi su propali jer su doveli igrace od 34 35 i igrace koji osima garneta ne mogu da se porede sa dzejmsom uz duzno postovanje Pirsu koji je vrhunski igrac.

avatar
Milan Mihajlovic
Wednesday, 20.09.2017
08:45

Jok ne mogu da doveču obojicu, a Majami moze da dovede Dzejmsa i Bosa u istom roku. Sam Medzik je rekao da imaju mesta za dva superstara, a ako dodje Dzordz sigurno ce doci jos jedan. A sto se tice Lopeza, covek ima vec tridesetak godina, ulazi u poslednju godinu ugovora, i mislio sam da ostane za neki manji novac. I nemoj da mi pricas o tome da ne moze dva superstara i solidna klupa sa veteranima, pogledaj majami sa Lebronom i Klivlend sa istim igracem. Jos na to dodaj da je Klivlend jedna od 9 ekipa koja je godinu zavrsila sa minusem u kasi. A Lejkersi ekipa koja je zaradila najvise, preko 100 miliona, tako da i ako probiju seleri platice takse ako je to zarad borbe za titulu.

avatar
Vlaxy NBA
Tuesday, 19.09.2017
16:39

I da, Rendl se brat sredio ovog leta fizicki, videces solidan napredak ove sezone

avatar
Vlaxy NBA
Tuesday, 19.09.2017
16:38

Mislio sam na Pola Dzordza prvo.nA cekaj stvarno mislis da mogu da dovedu Lebrona,Pola Dzordza i da ostane Lopez i da klupa bude solidna ?nPa nece brate Lebron da pristane na 6-7 miliona godisnje, pa ni da mu je titula zagarantovana sto nije.nDrugo sa Lebronom i Dzordom ,Bol i Ingram ne verujem da ce da se razviju brzinom kojom bi mogli (bilo gde da igra lebron je prva opcija, vise lopte u njegovim i dzordzovim rukama, manje za ove mlade)

avatar
_Goran_
Tuesday, 19.09.2017
09:29

Paul George druze, ne misli na pleja.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 17.09.2017
19:11

To sto sportske mogu da lupe pa da kazu da jedan tim moze da dovede dzordza i lebrona u isti transfer market i uz to zadrzi lopeza ne znaci da je to izvodljivo...Pricas meni o pracenju nba a vidi se kolko se razumijes kako liga funkcionise

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 17.09.2017
14:14

Apsolutno nema sanse da lebron zavrsi u lejkersim,nije glup...ako ode iz klivlenda to ce biti u neki tim koji je vec oblikovan i ceka samo njega,nece napustat klivlend da bi se opet cimao da pravi ekipu...ne iskljucujte opciju da lebron ode u san antonio pelikanse ili toronto,ali definitivno nece u najgoru ekipu u ligu da ode razmislite malo...

avatar
Milan Mihajlovic
Sunday, 17.09.2017
16:52

Ostani decko u fudbalu, nba ti definitovno nije jaca strana.

avatar
Milan Mihajlovic
Wednesday, 20.09.2017
08:48

Isti taj Klivlend bez Lebrona kakva je ekipa bio i jel video plej of? Koliko god ne voleo Lebrona covek je stvarno jedan od najboljih igraca i cini sve oko sebe boljim igracima tako da ako dodje to ce mnogo da promeni stvari.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 17.09.2017
19:09

Pobratime ti si ocigledno fan lejkersa,a ja nba pratim vise nego fudbal zadnjih godina...Nema potrebe da se ljutis ali se pomiri sa cinjenicom da ste losa ekipa...Sva ta fama koja se digla oko lonza ce da se ugasi u roku od 5 meceva,ingram je nesposoban da igra odbranu i price da je on top prospekt ne piju vodu,pogledaj neki mec ili makar analizu neciju i uvjerices se u to...Molim te nadji mi tog strucnjaka koji od ingrama ocekuje mnogo ove sezone bas me zanima,iskreno kao fana,ne zelim da te provociram...Po meni je iskreno Rendl tu najveci prospekt,ali je svakako ekipa losa...Pogotovo uzimajuci u obzir trenutno stanje u nba i razliku izmedju dobrih i losih ekipa koja postaje ogromna...Za dobar nba tim ti treba dobra petorka sa jasnim vodjom na terenu,i najmanje 3 dobra igraca na klupi..Lejkersi vodju nemaju,klupu nemaju,petorku ajde da kazemo koliko toliko imaju ali kad uzmes u obzir da ce se lopez povrijedit kao i svake sezone,da lonzo nikako ne moze u prvoj godini da bude vodja,i da ingram ne pokazuje nikakav napredak ni ta petorka ne izgleda ozbiljno..Zao mi je lejkersi su gotivni,ali to su cinjenice..Sad mozes ti sebi mazat oci koliko oces ali tu trenutno ima 0 dobrih provjerenih igraca(lopez je top ali zna se njegov domet)

avatar
NIKE
Sunday, 17.09.2017
13:47

Prejaki su GSW, čak i da sastave ovaj tim Lejkersi, opet su GSW za koplje jači, dolazak Durenta u taj tim je bio tačka na borbu za prsten u idućih par sezona.

avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 17.09.2017
13:32

Neee.Koliko god volim Lejkerse ne mogu ovog Lebrona da smislim tamo...

avatar
zlogi
Sunday, 17.09.2017
12:51

da bi ovo postigli morace da dosta prostora u seleri kepu da ociste, iskreno bih voleo da vidim Lejkerse ponovo u borbi za prsten (nikad ih nisam voleo, ali sad kad ih nema nije to to, kao da fali nesto) ^^

avatar
Milan Mihajlovic
Sunday, 17.09.2017
16:53

Lejkersi su napravili prostora za dva max ugovora sledeceg leta. Samo jos da nadju drugo pojacanje, jer prvo je sigurno Pol Dzordz.

avatar
Realan tip
Sunday, 17.09.2017
12:28

Cirkus obicni!