Sve duža lista zainteresovanih za Jovića, može li Zvezda da im parira?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.06.2017.
22:02
Izvor: Sportske.net

Posle sjajne sezone sa Zvezdom, reprezentativni plejmejker je želja sve većeg broja evroligaških klubova.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda mts će ovog leta biti na ogromnim iskušenjima da sačuva okosnicu ekipe sa kojom bi pokušala da naredne sezone napravi još jedan korak napred u Evroligi.

Teška finansijska situacija je ono što zabrinjava navijače crveno-belih, ali nada u povoljan epilog se pojavila posle razgovora koje je prvi čovek kluba Nebojša Čović obavio sa ključnim igračima.

Jedan od njih je i plejmejker Stefan Jović, koji ima ugovor sa Crvenom zvezdom  još godinu dana, ali sve je duži red zainteresovanih za njegove usluge.

Još tokom minule sezone pisalo se o interesovanju Barselone, ali utisak je da ono jenjava ovog leta. Međutim, nedavno je i novi prvak Evrope, turski Fenerbahče doveden u vezu sa Jovićem, a večeras ''Novosti'' pišu i o interesovanju ruskog Himkija.

Ovaj tim je izborio plasman u Evroligu naredne sezone, zahvaljujući činjenici da je igrao u finalu VTB lige gde je poražen od CSKA, pa klupski čelnici žele da značajno ojačaju svoj sastav za sledeću sezonu i okršaje sa najboljim evropskim ekipama.

Pomenuti izvor navodi da trener Himkija Duško Ivanović želi da upari Jovića kao odličnog asistenta sa Aleksejem Švedom, ali naravno, Zvezda se neće tek tako odreći jednog od svojih najboljih igrača.

Čekamo rasplet...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MikiTheLegend
Friday, 23.06.2017
00:07

Ukoliko se ne varam jedini evroligas bez pleja je Armani. Barsa je dovela Ertela, Fener je potpisao Slukasa a Himki ce najverovatnije dovesti Markovica...

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 22.06.2017
22:57

Kako sve duza lista kad sve ekipe dovode plejmejkere? Barsa kao glavni favorit za njegov potpis dovela Ertela, Fener produzio ugovor sa Slukasom... Novinari samo nabacuju imena bez ikakvog smisla a navijaci se pale i vec traze zamene.

avatar
mosala1983
Friday, 23.06.2017
07:49

време да оде

avatar
Sad il\' nikad!
Friday, 23.06.2017
12:33

Vreme jeste al on sigurno nece ici u EK tim tipa Bajern, Lokomotiva itd. Birace tim gde moze da ima rezultate kao u Zvezdi , da ima minute i da ima bolje finansijske uslove i to stoji ali sigurno nece ici bilo gde. El timova je samo 16 a vecina su se vec pojacala ili produzila ugovor sa igracima.

avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 22.06.2017
22:41

Ja se i dalje nadam....sa Jovicem u timu i Kuzmic i Simon i Guduric i.....su bar 20-30 % bolji igraci.

avatar
Dolina cupova
Thursday, 22.06.2017
22:38

Zvezda zeli u evroligi da napravi jos jedan korak napred? Zvezda je ove sezone napravila korak nazad, jer nije ponovila top-8, pa mi nije jasno kako zeli da napravi JOS jedan korak napred?

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 22.06.2017
22:55

Pa u odnosu na proslu sezonu ove smo ostvarili 16 poeda u 30 meceva sto nisam siguran da je Partizan uradio u ovom veku niti bilo kada. Pobedili smo ekipu koja je branila trofej i ekipu koja ga je kasnije osvojila. A inace smo i osvojili 3 trofeja gde smo pritom imali i najvise odigranih meceva od svih ekipa u Evropi.

avatar
Sad il\' nikad!
Friday, 23.06.2017
00:46

Nije isto 20 i 30 meceva pogotovo sad kad je El nikad jaca. Nisam ja rekao da je ovo najveci uspeh klupske kosarke vec da je ostvaren najveci broj pobeda u jednoj sezoni. Ako hoces mozemo i da prebrojimo sve pobede Zvezde i Partizana u ovom veku al ces onda mnogo da se porazis.

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 23.06.2017
00:14

Ma gde imali, jos im sijaju zlatnim sjajem 2 pobede i 12 poraza koje su redovno belezili pocetkom 21veka u konkurenciji raznih Salona, Krki i Nimburga... nikad nisu prosli grupu sa pozitivnim skorom, madjije provlacenja kroz lakse formate su izmislili samo tako...mi gazili smo sve pred sobom i bili nepobedivi mesec i po dana, dok nam se prvotimci i glavni igraci nisu ispovredjivali, mogli smo i 20 pobeda da umemo da su nas te velike nezgode zaobisle....pogotovo najbitnijeg igraca i prvog pleja smo izgubili na 2-3 meseca....Ove sezone smo se i pored mnogobrojnih problema posalili sa svima u regionu i osvojili smo sve. Korak napred je bio, oborili smo jos neke rekorde, jako uspesna sezona, samo tuzna zbog izuzetno teske povrede naseg reprezentativnog pleja, ali idemo dalje....

avatar
Dolina cupova
Thursday, 22.06.2017
23:19

Partizan je npr imao 11;9 kad je igrao final-four i jedini te sezone pobedio Barselonu! Final-four je ipak veci uspeh od ne ulaska u top-8!Ne broje se pobede, one ne znace mnogo, ako se ne ostvari neki uspeh, a Zvezda ga ove sezone nije ostvarila! Po tom tvom nacinu razmisljanja, FK Partizan je ostvario najveci uspeh u istoriji srpskog fudbala jer je u sezoni 2015-2016 imao 7 pobeda u evropi, sto nikad nije imao nijedan srpski tim!