Sve bolji Žalgiris, u Kaunasu savladan Bamberg!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 24.11.2016.
20:51
Izvor: Sportske.net

Izabranici Šarunasa Jasikevičijusa se polako uigravaju, u devetoj rundi su došli do trećeg trijumfa u elitnom takmičenju.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Litvanski predstavnik u Evroligi slavio je na domaćem terenu protiv favorizovanog Brose Basketa rezultatom 86-72.

Ponovo je sjajan u redovima Žalgirisa bio Jankunas, a ovoga puta je imao pravog pratioca u Kevino Pangosu koji je ovog leta u Kaunas stigao iz Gran Kanarije kao najveće pojačanje.

Gosti su bolje otvorili utakmicu, dobili su prvi kvartal sa četiri poena razlike, ali ih je domaća ekipa oduvala u drugoj četvrtini, koju su dobili sa 12 razlike, te su do kraja susreta držali stvari u svojim rukama.

Paulius Jankunas je meč završio sa 23 poena i devet skokova, pratio ga je Pangos sa 19 poena i šest asistencija. Dvocifren je bio i bivši košarkaš Partizana Leo Vesterman sa 10 poena, šest skokova i tri asistencije.

U poraženom sastavu Danijel Tajs 15 poena, Janis Strelnijeks je dodao 14. Fabijen Kozer je upisao 12 poena, a Zizis je dodao 10. Podbacili su Meli i Miler, prvi je upisao samo tri poena i četiri skoka, dok je Miler stao na sedam poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Friday, 25.11.2016
08:45

Već se sada vidi da će Šaras biti vrhunski trener ako to već nije I sada...lepo je kada imaš perspektivnog domaćeg trenera