Svaka čast, ''Delije''! Ovo je za primer, a Majstor da se što pre vrati na teren!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.11.2016.
23:01
Izvor: Sportske.net

Posle godina sukoba, brojnih incidenata i na terenu i na tribinama što je, nažalost, pratilo većinu mečeva ''večitih rivala'' poslednjih godina, večeras smo doživeli i videli nešto što treba posebno pohvaliti!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ima nade za ''večito rivalstvo''! U pravom smislu te reči!

To su nam ovoga puta pokazali navijači Crvene zvezde, njih oko pet i po hiljada u završnici derbija sa Partizanom.

Njihov tim je opravdao očekivanja, savladao je crno-bele sa 83:72, ali su ''Delije'' svojim ljudskim gestom zaslužile maksimalne pohvale.

Naime, košarkaš Partizana Đorđe Majstorović je doživeo povredu tokom četvrtog kvartala, nije mogao da se osloni na povređenu nogu i veliko je pitanje o kakvoj se povredi radi i kada će trener Džikić moći da računa na njega.

Nadajmo se vrlo brzo, a ono što nas je veoma prijatno iznenadilo, jeste reakcija Zvezdinih navijača, koji su gromoglasnim aplauzom pozdravile Majstorovića kada je ustao sa parketa i krenuo ka klupi, uz pomoć lekara crno-belih.

Neko će reći, ''pa to je normalno''. Naravno da jeste, ali često smo u prošlosti bili svedoci brojnih nenormalnih dešavanja.

Neka ovo bude najava nekih lepših vremena kada su u pitanju odnosi beogradskih crno i crveno-belih

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 08.11.2016
09:02

Српске елита и Господа.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 08.11.2016
00:20

Za kakav crni primer, to ne moze da izbrise lavinu njihovih prostakluka koja se nikada ni nece okoncati, toliko su inferiorni da im nema leka:-D Nema dovoljno mesta da navedem sve slucajeve njihovog primitivizma, a Majstorovic moze da se vrati na teren, ali u Valjevu jer za Partizan nije isto kao i Pot, Robinson, Andric, Vrabac, Karahodzic, Bircevic i Koprivica.