Surova NBA liga - Bobi i Šarić mogli da ostanu bez ugovora!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.09.2017.
18:06
Izvor: Sportske.net

Reprezentativci Srbije i Hrvatske Boban Marjanović i Dario Šarić mogli su da naprave sebi nemerljivu štetu samo zbog toga što su želeli da iskažu poštovanje prema Dušanu Ivkoviću.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Juče je u Pireju odigrana revijalna utakmica u čast Dušana Ivkovića koji se na taj način oprostio od košarke i otišao u zasluženu penziju.

Pisali smo u sredu da su mnoge legende evropske košarke došle na pomenutu utakmicu, a tu su bili i aktivni košarkaši među kojima su mnogi igrali i na minulom Evropskom prvenstvu.

Svoje poštovanje prema Dušanu Ivkoviću dolaskom u Atinu i nastupom u revijalnom meču iskazali su, između ostalih, reprezentativci Srbije i Hrvatske Boban Marjanović i Dario Šarić, a neverovatno zvuči podatak da su njih dvojica time ugrozili angažmane koje imaju u NBA ligi.

Grči novinar koji prati dešavanja u NBA ligi Nikos Papajonu preneo je da su NBA klubovi čiji su igrači nastupili na jučerašnjoj utakmici iz kancelarije u Njujorku dobili poruku da u slučaju povreda imaju pravo da raskinu ugovore na štetu igrača.


Primera radi, Bogdan Bogdanović nije igrao već je sedeo na klupi tako da on nije rizikovao sa svojim ugovorom koji je lani potpisao sa Sakramentom, ali su zato svoje angažmane ugrozili Boban Marjanović (Detroit) i Dario Šarić (Filadelfija), kao i Furkan Korkmaz (Filadelfija).

Da su pomenuta trojica doživela neku vrstu povrede na jučerašnjoj revijalnoj utakmici njihovi klubovi su mogli da raskinu ugovore i da ne snose nikakve finansijske konsekvence za takav postupak.

Srećom da nije bilo nikakvih problema jer bi bila velika šteta da ljudi koji su želeli da iskažu poštovanje prema Dušanu Ivkoviću snose tako teške posledice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Friday, 22.09.2017
00:02

Stvarno ne znam sta se cudite , pa realno je.

avatar
Џими Флојд Хаселбанк
Thursday, 21.09.2017
22:20

Па ко би у том случају био на губитку? Обојица би, колико сутра, нашли нови ангажман.

avatar
Mangus
Thursday, 21.09.2017
18:09

Sta je tu cudno? Ako nekoga placas 7,8,9 milki neces da se povredi na beznacajnoj utakmici

avatar
Александар Димитријевић
Thursday, 21.09.2017
19:51

Zar ih sad plaćaju u čokoladama???

avatar
Mijalko300488
Thursday, 21.09.2017
20:10

Oni su pokazali da je za njih i Evropsko prvenstvo nebitno a kamoli revijalna utakmica. Ali treba i da budeš ozbiljan maler da se na takvoj utakmici povrediš :)