SUPER-BOBI spreman za ''Misiju Partizan''!

Autor: Darko Mitrović
subota 11.04.2015.
13:08
Izvor: Sportske.net, Blic

Boban Marjanović priznaje da ponekad pomisli da sanja kad se osvrne na svoj učinak u tekućoj sezoni. Ipak, nekad se i najlepši snovi ostvaruju. A Bobi je to apsolutno zaslužio...

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Crvena zvezda Telekom je završila ovosezonsko učešće u Evroligi. Iako nije uspela da se plasira među osam najboljih, ekipa Dejana Radonjića može da bude ponosna na svoj učinak u evropskom elitnom društvu.

A najponosniji od svih treba da bude Boban Marjanović, koji je svojim partijama i dominacijom pod koševima zadivio čitavu Evropu.

Da se o njemu mnogo duže priča u Evropi, tu su i brojni rekordi koje je oborio i postavio nove, teško dostižne granice.

Sada i njega i njegove saigrače iz Zvezde očekuju izazovi u plej-ofu ABA lige, najvažnije utakmice u sezoni, protiv Partizana u polufinalnoj seriji koja startuje posle uskršnjih praznika.

Posle sjajne partije i trijumfa Zvezde u ''Pioniru'' nad Panatinaikosom, Boban Marjanović ovih dana u krugu porodice ''puni baterije'' za bitke sa crno-belima.

''Zvezdin plasman u finale bila bi kruna jedne nezaboravne sezone. Partizan je svakako odmorniji, ali je pitanje da li je prednost da igraš jake utakmice, ili da samo treniraš. Tokom praznika ću uz podršku porodice skupiti novu energiju. Osećam se spremnim za duele sa Partizanom'', poručio je Marjanović u izjavi za praznično izdanje ''Blica''.

U osvrtu na sezonu koja ulazi u onaj najuzbudljiviji deo, Marjanović priznaje i da se ponekad oseća kao ''Supermen''.

''Uvek osetim neku čudnu jeezu kada čujem da sam 'najdominantniji centar u Evroligi'. Ako je ovo sve san, ne budite me, lepo mi je.

Mislim ipak da mnogo toga zavisi i od samopouzdanja. Jer, ponekad na terenu osećam kao da mogu sve da uradim. Na primer, zakucaš, pa se vratiš u odbranu, udariš rampu, pa opet daš koš... Moćno, verujte, kao Supermen'',
poručuje Marjanović, koji se, kao i svi mi, nada da će sa fantastičnim partijama nastaviti i u dresu reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu. Verujemo i da selektor Saša Đorđević, za razliku od prošle godine, sada nema ni jedan jedini razlog da Bobija izostavi sa spiska reprezentativaca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke