Sukobi ''Vojvoda'' i ''Grobara'', hapšenja u Nikšiću!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.01.2016.
17:36
Izvor: Sportske.net, onogost.me

Ono čega smo se pribojavali, večeras se dogodilo u Nikšiću, uoči utakmice između Sutjeske i Partizana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Naime, kako prenosi crnogorski portal onogost.me, tokom popodneva na ulicama Nikšića došlo je do sukoba navijača Sutjeske i Partizana, a veće nerede sprečila je lokalna policija.

Pomenuti izvor navodi da je do sukoba došlo oko 15 časova u Vučedolskoj ulici u Nikšiću, a jedan od navijača Partizana naveo je da su ih domaće ''Vojvode'' najpre zasule kamenicama, posle čega je usledio i njihov odgovor.

Srećom, policija je brzo reagovala i prilikom intervencije oduzela veći broj noževa, šipki, palica, a takođe privedeno je i tridesetak navijača oba kluba. Tokom sukoba oštećeno je i jedno policijsko vozilo.

Navodi se da je među uhapšenima i nekoliko beogradskih ''Grobara'' koji su doputovali u Nikšić, iako je ranije najavljeno da za gostujuće navijače neće biti mesta u dvorani.

Utakmica između Sutjeske i Partizana počinje u 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Monday, 04.01.2016
20:10

Nasi su sedeli u kaficu, gde su se grupisali i druzili iscekivajuci utakmicu... Vojvode su prisle kaficu gde su nasi izleteli i najurili ih. Vojvode su se povlacile bukvalno 200m. Grobari su uspeli par njihovih da rascerupaju i da im demoliraju kola, al' je murija uletela i razdvojila dve strane... Nasi su svi na okupu, bez povreda.

avatar
Monday, 04.01.2016
18:45

Osteceno jedno policijsko vozilo? Sumnjam.