Sukob na centru - Evo ko je bio najratoborniji!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.01.2016.
00:10
Izvor: Sportske.net

Ukoliko ste gledali "večiti derbi" mogli ste da vidite da je nakon poslednjeg zvuka sirene došlo do koškanja na centru igrališta. Evo koje bio najratoborniji a ko je razdvajao.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu Telekom u okviru 21. kola regionalne lige čime su napravili krupan korak ka opstanku.

Barem na jedno veče "Grobari" su zaboravili na sve one probleme koji su pratili crno-bele tokom tekuće sezone i podsetili se na vreme kada su dominirali regionom i Srbijom.

Večerašnja utakmica protekla je u fer atmosferi, barem što se parketa tiče, ali derbi ne bi bio to što jeste da nije došlo do manjih sukoba.

Nakon poslednjeg zvuka sirene košarkaši dva kluba krenuli su ka centru terena da pozdrave navijače a u tom momentu je nastala gužva.

Sudeći prema onome što se moglo videti na parketu, prednjačili su Vladimir Štimac, Kvinsi Miler i Andreja Milutinović, dok je trener Partizana Aleksandar Džikić potrčao da smiri situaciju.

Sve se brzo završilo pa su crno-beli mogli da nastave sa slavljem, dok su izabranici Dejana Radonjića napustili teren svesni činjenice da im poraz nije bio potreban pred važan duel sa Lokomotivom iz Kubanja.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Siniša Milja Maksimović
Tuesday, 26.01.2016
14:06

pa da sad je nebitan mec a bilo bi lepo da ste pobedili pa bili drugi a drugo mi kad smo igrali top 8 i fajnal for vi ste igrali ligu srbije sa vojvodinom i konstantinom molim vas da se spustite

avatar
robertobadjo234
Tuesday, 26.01.2016
01:54

Milutinac upisao prve minute na parketu

avatar
Cica Boris Fr
Tuesday, 26.01.2016
01:18

A ko ce drugi da izaziva incident, ako ne jopet onaj Rotfajler Stimac !!

avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 26.01.2016
01:14

Dzile ih sve razgrnuo:-D Negde sam citao da je i Dangubic bio umesan, ali ne mora da znaci...

avatar
Petar Petar
Tuesday, 26.01.2016
02:11

I meni se cini da ga vidoh. Ali ne mora da znaci da jesam. :)

avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 26.01.2016
02:27

Ma, jeste bio tu blizu, video sam ga na slici negde, ali nije to vise ni bitno i apsolutno je svejedno ko je tacno poceo, desava se to...