Stručnjak za trofeje stigao u Mega Leks!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.12.2016.
17:09
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Košarkaški klub Mega Leks angažovao je u utorak igrača koji će pojačati konkurenciju na spoljnim pozicijama poznatog po tome što je dve sezone za redom uspeo da rastuži i obraduje "večite".

bcmegabasket.net/Ivica Veselinov
bcmegabasket.net/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Osvajač "Kupa Radivoja Koraća" iz prethodne sezone ulazi u 2017. godinu jači za mladog beka Nemanju Kapetanovića (19, 195) koji je u prošlosti branio boje mlađih kategorija Partizana i Crvene zvezde.

Radi se o mladiću koji je u srpskoj košarkaškoj javnosti ostao upamćen po tome što je dve sezone za redom rešavao pitanje prvaka u mlađim kategorijama.

Novi igrač Mega Leksa najpre je 2014. godine doneo titulu Partizanu, a godinu dana kasnije je na isti način obradovao Crvenu zvezdu što je pečat koji će Kapetanovića pratiti kroz čitavu karijeru.

U seniorskoj konkurenciji Nemanja Kapetanović je nastupao za Jagodinu i Beovuk, a prvo deo sezone proveo je u drugonavedenom timu za koji je u Košarkaškoj ligi Srbije prosečno beležio 11.8 poena i 3 skoka uz odlične procente u šutu iz igre (60% za dva i 45 % za tri).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke