Strazbur pao u Sremskoj Mitrovici!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 11.01.2017.
20:16
Izvor: Sportske.net

Strazbur je ekipa koja će se skoro sigurno naći u narednoj fazi Lige šampiona, ali je danas Mega uspela da u Sremskoj Mitrovici slavi sa 86:82.

Beta/ABA liga/Olimpija Ljubljana/Ales Fevzer/Ds
Beta/ABA liga/Olimpija Ljubljana/Ales Fevzer/Ds

Povezane vesti

Ekipa Dejana Milojevića uspela da je zabeleži i četvrtu pobedu u okviru FIBA Lige šampiona pošto je u Sremskoj Mitrovici uspela da savlada Strazbur rezultatom 86:82.

Gosti iz Francuske su imali prednost na samom početku meča, poveli su sa 5 poena prednosti (3:8), i to je bilo sve od njihove prednosti na ovom meču.

Stigli su početkom druge četvrtine do 28:28, ali je onda usledila serija Mege, Mušidi i Čančar su bili fenomenalni, Mega je povela sa 44:34, kasnije i sa 46:36. Ujedno je i to bio rezultat kojim se završilo prvo poluvreme.

Mega je povela sredinom treće deonice i sa +21 (69:48), već tada je bilo jasno da će ekipa Dejana Milojevića ostvariti četvrtu pobedu u FIBA Ligi šampiona.

Prednost je održavana do pet minuta pred kraj, kada je Strazbur počeo da igra sjajno. Gosti su stigli do brzih poena u poslednja dva minuta, sustigli su prednost Mege na samo 3 poena, 85:82.

Ipak, to je bilo sve od njih na ovom meču, Mega je u poslednjim sekundama potvrdila pobedu.

Najefikasniji u Megi bio je Čančar sa 20 poena, Novak je imao 17, Mušidi 15.

Na drugoj strani dobro poznato lice, Romeo Trevis, bio je najbolji sa 18 postignutih poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke