Stranci koji nisu zaboravili pravoslavni Božić

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.01.2015.
15:28
Izvor: Sportske.net

Mali je broj stranaca koji su nastupali za srpske klubove toliko dugo da upoznaju srpske običaje i kulturu a još manje onih koji se na praznike kakav je Božić sete da čestitaju. Ovo su oni koji ne zaboravljaju...

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Srbi, kao i svaki narod, imaju svoje dobre i loše strane, ali stranci koji dobiju priliku da nas podrobnije upoznaju neretko bivaju srećni zbog onoga što dožive u Srbiji.

Sportisti su najbolji ambasadori zemlja iz kojih dolaze ali isto tako i najbolji glasnici svega što upoznaju u drugim državama tokom svoje karijere.

Mali je broj stranih sportista koji su za naše klubove igrali dovoljno dugo da upoznaju našu kulturu i običaje ali ima onih koji ne zaboravljaju sve ono lepo što su doživeli u Srbiji.

Dobro je poznato da mali znak pažnje svakome godi a nema sumnje da svako ko slavi pravoslavni Božić i zove se Srbinom neće ostati ravnodušan na čestitke koje su danas uputili bivši košarkaši Partizana ali i prvotimac Crvene zvezde Telekom.

"Tviter" je poslužio Leu Vestermanu, Žofriju Lovernju, Čarlsu Dženkinsu i Toriju Tomasu da Srbima požele sve najbolje i čestitaju Božić pa nema sumnje da ovi momci zaslužuju da im se zahvalimo na poštovanju koje su nam ukazali.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pera Zambula
Wednesday, 07.01.2015
18:31

Sve bivsi Partizanovi kosarkasi :) e da jedan je od Zvezde Telekom ali on jos uvek igra ovde koliko znam :)

avatar
Thursday, 08.01.2015
00:10

njima se bivsi ne javljaju ...

avatar
Pera Zambula
Thursday, 08.01.2015
00:17

Sretan Bozic svima, Hristos se rodi.

avatar
Pera Zambula
Thursday, 08.01.2015
00:16

Pa neznaju kom klubu tacno da se jave :)