STOP za ''Grobare'' - Partizan bez podrške navijača u Nikšiću!?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.01.2016.
11:36
Izvor: Sportske.net, onogost.me

U Nikšiću se sprema košarkaški spektakl, u ponedeljak im u goste dolazi najtrofejniji klub u regionu, koji prema najavama iz Sutjeske, neće moći da računa na podršku svojih pristalica.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Poznato je da Partizan u Nikšiću ima dosta svojih navijača, ali sudeći prema izajavama organizatora, oni neće biti u prilici da bodre crno-bele u ponedeljak, u duelu sa Sutjeskom u ABA ligi.

To je potvrdio i sportski direktor Sutjeske Miodrag Lješković, a prenosi portal onogost.me.

''Doneli smo odluku da navijači Partizana ne budu u dvorani. Takođe,  na utakmicu se mora doći bez obeležja navijačkih grupa. Znači, da ne bi bilo neprijatnosti prilikom ulaza, zamolili bismo gledaoce da ne dolaze sa takvim i sličnim rekvizitima'', izjavio je Lješković.

Duel između Sutjeske i Partizana na programu je u ponedeljak od 21 čas, ima veliki značaj za obe ekipe kad je u pitanju borba za opstanak u ABA ligi.

Partizan je u prvom delu sezone bio bolji, slavio je u Beogradu sa 75-67, ali Nikšićani su sada jači za iskusnog centra Ratka Vardu, koji je pojačao ovu ekipu baš pred duel sa crno-belima, dok su Beograđani pred Novu godinu ostali bez iskusnog beka Danila Anđušića.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 02.01.2016
16:50

Na osnovu čega, kojim pravom, KOJI AKTOM, ZAKONOM, PROPISOM, ti možeš da zabraniš nekome da dođe na JAVNU utakmicu??? A još bolje pitanje, zbog kojih razloga, tačnije motiva povlačiš takav potez???

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Saturday, 02.01.2016
12:37

Hoce li tu uopste biti navijaca Sutjeske? :-D

avatar
napred Panktizan!
Saturday, 02.01.2016
15:37

ocekuje se da budu obojica

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Saturday, 02.01.2016
18:37