Stodemajer se sad izvinjava: "Sve je trebalo da bude šala"

Autor: Beta Beta
petak 03.03.2017.
14:39
Izvor: Beta

Nekadašnji NBA košarkaš, a sada igrač Hapoela iz Jerusalima Amare Stodemajer izvinio se danas zbog izjave da je izbegavao saigrače ako bi saznao da su homoseksualci.

eurocupbasketball.com
eurocupbasketball.com

Povezane vesti

"Tuširao bih se preko puta, pobrinuo bih se da mi je odeća iza ćoška, išao bih drugim putem u teretanu...", rekao je juče Stodemajer za izraelski sportski portal "Vala Sport".

Na pitanje novinara da li se šali, košarkaš Hapoela je rekao: "U svakoj šali ima istine".

Stodemajer je danas ipak priznao da su njegove reči bile uvredljive, ali je objasnio da je objavljeni snimak deo dužeg intervjua u kojem je pokušao da bude duhovit.

"Odgovori koje sam davao, trebalo je da budu šaljivi... Mnogo se izvinjavam zbog uvreda", rekao je američki košarkaš.

Saopštenje je izdao i Hapoel: "Iako je od samog početka bilo jasno da nije imao nameru da nekoga uvredi, žalimo zbog svega. Hapoel je bio i ostaće dom za sve", navodi klub.

Stodemajer je 2012. godine, dok je igrao za Njujork, kažnjen s 50.000 dolara zbog vredjanja navijača. On se i tada izvinio, ukazavši da podržava borbu za ljudska prava.

Amare Stodemajer je pre prelaska u Jerusalim igrao za Finiks, Njujork, Dalas i Majami.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Greed
Friday, 03.03.2017
17:38

Znaci doveli smo se do tog da se moras izvinit ako kazes da ne podrzavas homosexualce.Odma si homofob i zatucan,jer to je sad moderno i oni imaju prava koja im garantuje demokratija.A sta je sa njegovim demokratskim pravom na glas i misljenje,to nista a?Kakva je to demokratija gdje vecina govori pojedincu sta da govori,misli i radi?A to sto ste njegovu izjavu okarakterisali kao sokantnu,necu ni da komentarisem.