Stodemajer napustio Njujork, ide u Dalas?

Autor: Janko Glavonjić
sreda 18.02.2015.
16:25
Izvor: Sportske.net

Bivši All-Star igrač Amare Stodemajer sporazumno je raskinuo ugovor sa Njujorkom i navodno je već sve dogovorio sa Dalas Maveriksima.

Beta/AP Photo/Phelan M. Ebenhack
Beta/AP Photo/Phelan M. Ebenhack

Povezane vesti

Posle pet sezona, Amare Stodemajer napušta Njujork Nikse. Bivši centar Feniksa je stigao u klub kao All-Star igrač, i navodno bio tas na vagi koji je naterao i Karmela Entonija da dođe u Njujork.

Njujork je pravio okosnicu tima oko njih dvojice, planirao da pokuša da osvoji titulu, ali brojne povrede Stodemajera su to sprečile.

Stodemajer je izjavio da napušta Njujork teška srca, ali je odlučio da u ostatku svoje karijere pokuša da osvoji šampionski prsten. Bivši centar Niksa je bio svestan situacije u Njujorku, da sledi ponovna izgradnja tima za koju on nema vremena, pa su obe strane odlučile da je bolje da on napusti klub.

Dalas je verovatna destinacija za njega. Maveriksi imaju 'rupu' pod košem posle odlaska Rajta, tako da bi Stodemajer bio prva zamena na pozicijama četiri i pet za Novickog i Čendlera.

Dodatno, Stodemajer bi trebalo lepo da se uklopi u Dalasovu pikenrol igru, pa bi ovaj transfer mogao da bude pun pogodak za obe strane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
berlusconi
Wednesday, 18.02.2015
17:49

nekad strasan igrac steta sto su ga povrede sprecile da napravi vecu karijeru. Najbolji krilni centar u poslednjih 10 godina

avatar
ggmuchod
Wednesday, 18.02.2015
18:31

Tim Duncan, Kevin Garnett, Dirk Nowitzki, Pau Gasol, Rasheed Wallace... Nije ni u 5 krilnih centara u zadnjih 10 godina.. Imao je potencijal da bude i najbolji, strašan atleta, vrhunske predispozicije.. Nije imao sreće sa povredama a i izborom ekipa..