Stižu roditelji - Znate li šta to znači za Jokića?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.03.2017.
09:40
Izvor: Sportske.net

Nakon drugog uzastopnog tripl-dabla u NBA ligi Nikola Jokić se pohvalio time da mu u Ameriku dolazi najuža rodbina i da se sprema gozba.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Srpski internacionalac Nikola Jokić upisao je četvrti tripl-dabl u NBA ligi u trijumfu nad Milvokijem, a najbolje od svega je to što je i prethodne večeri učinio isto u duelu sa Čikagom.

Nakon meča Nikola je u svlačionici odgovarao na pitanja novinara i priznao da dva uzastopna tripl-dabla za dve večeri zvuče jako dobro.

"Dva uzastopna tripl-dabla za dve večeri. Da budem iskren, to zvuči dobro, posebno jer su protiv Čikaga i Milvokija, dve izuzetno jake ekipe" kazao je Nikola.

Denver je nakon trijumfa nad Čikagom slavio u Milvokiju rezultatom 110:98, a na poluvremenu su Nagetsi vodili sa 26 poena razlike (63:27).

"Smatram da je razlog našeg ubedljivog vođstva na poluvremenu taj što smo zaustavili Adetokunba. U drugom poluvremenu smo se možda malo opustili pa su uspeli da se vrate, ali smo na kraju sa lakoćom priveli meč kraju" dodao je Nikola.

Sigurni smo da ste već videli kadrove iz Čikaga gde je Denver imao ogromnu podršku Srba, a jednako dobru atmosferu Jokićevi sunarodnici napravili su i u Milvokiju.

"Jako je dobro kada imate podršku svojih sunarodnika, jako je dobar osećaj, kao da igram kod kuće. Ljudi skandiraju vaše ime, dozivaju vas, zaista kao kod kuće" prokomentarisao je centar Denvera.

Naredne četiri utakmice Denver će igrati u "Pepsi Areni", a Nikola Jokić je objasnio šta to u praksi znači za njega.

"Roditelji mi dolaze iz Srbije tako da ću jesti srpsku hranu" kazao je Nikola i nasmejao prisutne novinare.

Za kraj intervjua srpski centar je upitan da prokomentariše to što ga je trener Majk Meloun nazvao "tripl-dabl mašinom" nakon trijumfa nad Milvokijem.

"Pobedili smo, to je jedino važno. Tripl-dabl mašina? To dođe i prođe, pobede su ono što se broji" zaključio je Nikola Jokić.

Šansu da nastavi sa sjajnim partijama Nikola će imati u duelima sa Šarlotom, Sakramentom, Vašingtonom i Bostonom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke