Stiže pojačanje - Bjelica se vraća među "Orlove"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.06.2016.
14:15
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Krilni centar Minesote Nemanja Bjelica uskoro će doputovati u Beograd i priključiti se nacionalnom timu koji se priprema za predstojeći olimpijski kvalifikacioni turnir.

FIBA/Ciamillo-Castoria/Marchi
FIBA/Ciamillo-Castoria/Marchi

Povezane vesti

Jedan od najvažnijih pojedinaca košarkaške reprezentacije Srbije Nemanja Bjelica nije se pojavio na okupljanju "Orlova" na startu priprema za olimpijski kvalifikacioni turnir, a razlog je bila povreda zbog koje je morao u Ameriku.

Krilni centar Minesota Timbervulvsa boravio je u Mineapolisu u prethodnih deset dana, a terapije su urodile plodom i uskoro se očekuje Bjelicin povratak u Beograd.

"Večernje Novosti" pišu da je Nemanja Bjelica već počeo sa treninzima a kada se priključi nacionalnom timu nastaviće da radi individualno i po posebnom programu.

Kada je nastup na predstojećem olimpijskom kvalifikacionom turniru u pitanju, još uvek nije izvesno da li će Nemanja Bjelica biti na raspolaganju selektoru jer će o tome odlučivati i Minesota.

Ukoliko se krilni centar u potpunosti oporavi i njegov klub da dozvolu da igra, selektor "Orlova" imaće jednu opciju više i to jednu od najboljih kojima Srbija raspolaže.

Olimpijski kvalifikacioni turnir u Beogradu na programu je od 4. do 9. jula.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Немања Видић
Wednesday, 22.06.2016
15:53

Sa ovakvim timom bruka je ne uzet medalju

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 22.06.2016
15:57

Nije bruka, što. Neka se momci plasiraju prvo na OI, pa tamo neka je sa srećom. Neka se bore, pa će nagrada sama doći.

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Wednesday, 22.06.2016
15:10
avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Wednesday, 22.06.2016
14:50

Bravo legendo! Tako se zalaže za representaciju! Čovek doživeo par povreda tokom sezone i sad se povredio ali ne odustaje od reprezentacije dokle god ima šanse da se oporavi na vreme i zaigra! Svaka čast profesore Beli!

avatar
Wednesday, 22.06.2016
14:40
avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Wednesday, 22.06.2016
14:30

Teodosic, Markovic, Nedovic, Bogdanovic, Kalinic, Bjelica, Jokic i Raduljica su sigurni putnici kako god da okrenes. I Jovic i Zagorac ce verovatno biti u 12, a ja se jos uvek nadam Macvanu i Marjanovicu jer su ipak od Birce i Stimketa ipak kvalitetniji Jelovac i Musli, i ta selekcija tima radi neke bolje atmosfere u grupi je nesto sto treba da ima svoje jasno iscrtane granice i ta definicija da bude pretezno kosarkaska- Dangubic, Guduric, Simonovic, Milutinov, od te cetvorice, jedan je sam(og) sebe otpisao, i to je verovatno na duze vreme sebi zalupio vrata tima jer je tesko da ce za takve selektori da imaju razumevanja dok od ostale trojice, jedino drugonavedeni mozda i moze da se nada nekoj sansi.

avatar
Grunf Returns
Wednesday, 22.06.2016
14:30