Stiže Bešiktaš, Džikić se nada punim tribinama! ''Grobari'' su na potezu...

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.12.2016.
11:24
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Posle meča sa Igokeom tokom kojeg su odigrali svoje najefikasnije poluvreme od početka sezone, košarkaši Partizana sutra će imati novo veliko iskušenje u FIBA Ligi šampiona.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Posle pobeda nad Ludvigsburgom i Igokeom u proteklih sedam dana, raspoloženje u ekipi Partizana se značajno popravilo.

Utisak je da je samopouzdanje kod pojedinih igrača, konkretno kod Frenka Robinsona, sada na mnogo višem nivou, što bi na pravi način trebalo da se potvrdi i u sredu protiv Bešiktaša, najbolje ekipe u Grupi E FIBA Lige šampiona.

Meč između Partizana i Bešiktaša igraće se u sredu od 20 časova i 30 minuta u dvorani ''Aleksandar Nikolić'', a u najavi ove utakmice trener crno-belih Aleksandar Džikić izrazio je nadu da će i tribine opet biti ispunjene do poslednjeg mesta, kao što je to donedavno bio običaj na Partizanovim utakmicama.

"Bešiktaš je najkvalitetniji i najiskusniji sastav u našoj grupi, realno su sa skorom 7-1 već jednom nogom u sledećem krugu takmičenja.

Vrlo su iskusna ekipa, sa 6 stranaca koji imaju dominantnu minutažu i učinak, među kojima je i Štimac, koji ima vrlo dobru sezonu.

Pokušaćemo da odigramo bolje nego u Istanbulu, pre svega u odnosu na njihove individualne kvalitete.

Oni jesu kvalitetniji, a mi moramo da budemo ekipa sa više uložene energije, koja više radi na terenu. Koja više trči, koja se više bori... A nije nikakva tajna da bi voleli da nas podrži što veći broj ljudi'',  poručio je Džikić, a prenosi zvanični klupski sajt.

Klub je saopštio da će ulaznice za ovaj meč biti u prodaji na dan utakmice, a blagajna dvorane "Aleksandar Nikolić" biće otvorena tri sata pre početka meča.

Cena ulaznica za tribine iznosi 300 dinara, dok je za parter potrebno izdvojiti 500 dinara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 13.12.2016
12:29

INSTITUCIJA !!!

avatar
Tuesday, 13.12.2016
12:27

Nisi ti kriv za slabu posetu, ali nemoj vise onakve predstave da priredjujes, nije na tebi da uzimas mikrofon u ruke i da onako ponizavas svoje igrace...