Stiv Neš propušta sezonu zbog povrede leđa

Autor: Beta Beta
petak 24.10.2014.
10:29
Izvor: Beta

Košarkaš Los Andjeles Lejkersa Stiv Neš propustiće predstojeću sezonu zbog povrede leđa, saopštio je danas taj NBA klub.

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Nova sezona u NBA ligi počinje za nedelju dana, a 40-ogodišnjem Nešu bi to bila 19. sezona u najjačoj svetskoj košarkaškoj ligi. On je prošle sezone odigrao samo 15 utakmica i nadao se da će takmičenje dočekati spreman posle višemesečne rehabilitacije.

Nes je odigrao tri predsezonske utakmice, nakon kojih je osećao pojačane bolove u leđima.

"Prioritet je bio da se ove sezone vratim na teren i razočaravajuće je što se to neće ostvariti. Naporno radim da ostanem zdrav a nažalost moje nedavne povrede su otežale situaciju. Podržavaću moj tim tokom pauze i koncentrisaću se na oporavak", rekao je Neš.

Nešu je ovo poslednja godina trogodišnjeg ugovora, a klub u saopštenju nije pomenuo da li će 40-ogodišnji Kanadjanin, koji je najstariji aktivan igrač u NBA ligi, završiti karijeru.

Tokom priprema dvostruki osvajač MVP nagrade Neš rekao je tokom leta da bi predstojeća sezona mogla da mu bude poslednja.

Lejkersi su planirali da Neš u predstojećoj sezoni bude u prvoj petorci, ali su tokom leta na njegovu poziciju morali da dovedu Džeremija Lina iz Hjustona i slobodnog igrača Ronija Prajsa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke